Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Jevnaker - Huringen 3-3 (2-1)

1-0  8 min

2-0 32 min

2-1 44 min Sigurd (Nikolay)

3-1 58 min (Straffe)

3-2 64 min Adrian (Emil)

3-3 74 min Einar (Jørgen)

 

Så var vi kommet til årets siste kamp borte mot Jevnaker. Uansett resultat i dag har gutta gjort en kjempe sesong. Sjefen var klar på at vi skulle avslutte med stil. Høsten har vist at vi kan ta poeng fra alle lag. Vi skulle ligge kompakt og angripe med mye folk når vi fikk muligheten.

 

Gutta gjør alltid som de får beskjed om. Første omgang er vi veldig gode. Vi har ballen mye skaper mange sjanser på overganger, slik som vi ble enig om før kampen. Dessverre glipper det i markeringen to ganger på corner som gir Jevnaker 1-0 i 7 min og 2-0 i det 32 min. Det var utrolig surt da vi har styrt hele kampen. I det 44 min lykkes vi endelig på en av de mange innleggene våre Nikolay finner Sigurd som header inn redusering 2-1. Det var en viktig skåring, det gir oss tro på poeng før andre omgang.

 

Sjefen er strålende fornøyd med det vi leverer i første omgang. Vi er veldig gode, men må bli tøffere på dødball imot. Vi skal dra herfra med poeng i dag er alle enig om.

 

Andre omgang starter med at Jevnaker er mer med i kampen. De skaper noen sjanser mot oss. Etter ca 60 min får de et merkelig straffespark som ikke mange skjønner så mye av. Den setter de sikkert i mål 3-1 og under med to mål igjen. Vi lar oss ikke knekke av dette. Vi fortsetter det gode spillet fra første omgang. Bare fem min senere får vi corner, Emil slår presist på hode til Adrian og det står 3-2. Nå jakter vi utligning, og ett kvarter før slutt får vi belønningen. En Jevnakerforsvarer slår en forferdelig pasning rett i beina på Jørgen som med mann i ryggen ser Einar i en meget god posisjon. Einar dundrer ballen i mål og 3-3. Siste kvarteret er det stor nerve i kampen begge lag ønsker å vinne årets siste kamp, men det ebber ut med 3-3 og poengdeling. Noe som i det store og hele var helt greit. Begge lag er strålende fornøyd med sesongen. Vi ender på en flott 9 plass med 30 poeng.

 

Dagen ble avsluttet med en solid lagsfest. Først dro vi til Nils Otto rett fra Jevnaker. Det ble det mange prisutdelinger. Jørgen, Emil Lersbryggen og Nikolay Stokker fikk for mest treningsfremmøte. Einar ble årets toppskårer med 15 mål. Årets poengkonge ble Emil Fossum med 27 poeng, 12 mål og 15 assist. Einar ble nummer to med 22 poeng, 15 mål og 7 assist. Karl kom på en utrolig tredjeplass med hele 15 poeng, 4 mål og 11 assist. Han har kun spilt en omgang i 6-7 kamper. Blir moro å få med han hele sesongen til neste år. Siste og gjeveste prisen årets spiller gikk til Embrik. Selv om hele laget har levert en enorm prestasjon i år fortjente Embrik denne prisen. Kvelden ble avsluttet med middag på O'learys.

 

Tusen takk for all støtten fra supportere og sponsorer i 2019. Håper vi ser dere alle igjen i 2020. Vi beholder hele troppen og har stor tro på å få inn 2-3 forsterkninger.

 

 

Huringen - Kongsberg 4-1 (1-1)

0-1  5 min

1-1 38 min Einar (Embrik)

2-1 49 min Adrian (Emil)

3-1 74 min Karl (Embrik)

4-1 79 min Einar (Emil)

Årets siste hjemmekamp var mot Kongsberg. Et lag vi fikk en stygg smell mot borte i siste kamp før ferien. Nå var det tid for revansje. Gutta var veldig tent. Sjefen fyrer guttene sånn passe før kamp slik han pleier. Vi har alt gjort en kjempe sesong. Med seier i dag blir det mer enn godkjent. Litt usikker på om alle skjønner hvilke nivå vi faktisk spiller på. Det er gamle 3 divisjon for 2 år siden. At lille Huringen skal kjempe jevnt med storheter som Kongsberg, Konnerud, Solberg og Svelvik er ikke mer enn imponerende. Emil har fått til en kjempeflott gjeng her. Nå er det viktig å få med alle til neste sesong og kanskje få inn 2-3 spillere til. Da får vi en perfekt tropp.

Så til dagens kamp. Det går ikke mer enn 5 min så glipper det i bakre rekker. Kongsberg kommer rundt på kanten og står helt umarkert på 5 meter og header inn 0-1. Det var en stor skuffelse. Det går ca 10 min før vi våkner, men derfra og ut er det ingen tvil om hvordan dette vil ende. Vi skaper mange sjanser, men mangler det siste lille en skåring. I det 38 min raider Embrik ned på siden slår ett klasseinnlegg til Einar som header ballen i flott bue over keeper i lengste hjørnet og det står 1-1. Vi får flere gode muligheter til å øke før pause, men går til pause med 1-1.

Sjefen er meget imponert over gutta siste 35 min. Da styrer vi alt. Dette skal vi ta. Bare fortsette å kjøre på i andre omgang, så får vi mål. Kongsberg har ikke skapt noe uten målet de fikk tidlig i omgangen. Vi setter inn Karl i andre omgang som er et helt angrep alene.

I denne omgangen er det vi som skal få tidlig skåring. I det 49 min får vi frispark rett utenfor vår fantastiske kiosk. Emil som har en av divisjonens beste venstrebein gjør seg klar. Han slår en presis ball som Adrian vinner og header inn 2-1 til oss. Vi fortsetter å skape mange sjanser. Kongsberg har ingen mulighet i dag. Det er aldri tvil om at vi vinner denne kampen. I det 74 min gjør Embrik nesten en kopi av første målet han raider ned til linja, finner Karl som på en utsøkt måte setter inn 3-1. Tror ikke alle hadde skåret på den. Det går ikke mer enn 5 min så slår Emil en fin pasning til Einar som dundrer ballen i mål fra ca 25-30 meter. Einar har skåret to helt utrolige mål i dag. Han viser at han er kaptein med stor K. Etter at han ble pappa har han bøttet inn mål for oss. Nå er Kongsberg frustrert og gir mer eller mindre opp. Vi kunne skåret 2-3 mål til siste 10 min, men det ebber ut med 4-1 seier.

For en fantastisk sesong vi har levert. Det er ikke annet enn imponerende. Gutta takker våre utrolige supportere som stiller opp igjen. Det er så gøy å spille for så mye folk i hver hjemmekamp. Tusen takk til hver og en av dere. Håper vi ser dere alle igjen neste sesong.

Nå står det kun igjen en bortekamp mot Jevnaker av årets sesong. Etter det avslutter vi med samling på O'Learys i Drammen. Det må bli en stor suksess. Vi har en jevn tropp hvor alle bidrar like mye. For en utrolig flott gjeng.

 

 

Solberg - Huringen 3-4 (1-1)

1-0 26 min

1-1 36 min Emil Lers (Sigurd)

1-2 53 min Nils Otto (Karl)

2-2 57 min

3-2 62 min

3-3 75 min Joakim (Karl)

3-4 88 min Karl (Nils Otto)

I dag skulle vi møte Solberg et lag som vi aldri har tatt poeng mot. Noen lag er det slik mot samme hva man gjør holder det aldri helt. Sjefen var glassklar i praten før kampen. I dag har vi kjempe muligheter til å få med oss noe. Det krever fullt fokus i samtlige minutter og alle gutta bidrar, de som starter og de som kommer inn fra benken.

Første 25 min er det jevnspilt. Noen store sjanser til begge lag. Forsvarsspillet gir oss på siden nesten hjerteinfarkt flere ganger i første omgang. Det er et slik balltap som gir Solberg 1-0 etter 26 min. Det stresser ikke gutta. De fortsetter å male på og ti min senere spiller vi opp på Sigurd som legger flott igjen til Emil Lers som skårer sitt første mål for Huringen a-lag 1-1. For en uke det har vært for unge Lersbryggen tirsdag fikk han lappen, samme dag senker han moderklubben med skåring og 5-1 seier, i kveld dundrer han inn 1-1. Bedre uke blir det lenge til du får Lersbryggen.

Spillet bølger frem og tilbake resten av første omgang. Vi går til pause med 1-1. I pausen er gutta klare på at de skal gå for tre poeng i dag. Det er alle muligheter. Vi må bli mer kynisk defensivt, nå er det bare tre poeng som gjelder.

Vi går ut med høyt press. Solberg har mer enn nok med å forsvare seg i starten av andre omgang. Og i det 53 min raider Embrik ned til kortlinjen og legger ballen 45 grader ut til Nils Otto som klinker den i mål. Det blir litt dramatikk da den treffer begge hjulene inne i målet og går ut. Heldigvis har vi en dyktig dommer som tar en prat med assistentdommeren og målet blir godkjent. Nå er vi virkelig gode. Ute av ingen ting gir vi Solberg muligheten til mål da vi lager frispark etter nok en dårlig klarering i bakre rekker. Frisparket går i stolpen vi sover litt på returen og Solberg utligner til 2-2. Kun fem minutter senere glipper det igjen og Solberg har snudd til 3-2. Nå tror vi at Solberg igjen skal dra i land tre poeng mot oss, men ikke i dag. Gutta ønsker virkelig seieren i dag. Det er våre to innbyttere som skal komme i fokus siste kvarteret. Først er det Joakim som er på rett plass og dundrer ballen i mål med sin enorme fysikk etter assist fra Karl. Vi går for tre poeng og forsetter å angripe. I det 88 min er det Nils Otto som finner Karl med en god pasning. Karl tar ned ballen og skårer kanskje det som må være årets mål på Solberg KG. På helvolley klinker han ballen i en fin bue over keeper og det står 4-3 til oss. Det blir noen hektiske siste minutter med fire minutters tillegg. Vi jobber som helter og ror i land en imponerende seier. Endelig lykkes vi med å slå Solberg.

Gratulerer gutter nå kan vi alt si at vi har gjort en fantastisk sesong. Dette var helt klart årets morsomste kamp.

Birkebeineren - Huringen 2-5 (2-2)

1-0 16 min

2-0 21 min

2-1 27 min Nikolay (Einar)

2-2 28 min Einar (Sigurd)

2-3 52 min Nikolay (Jørgen)

2-4 71 min Karl (Embrik)

2-5 90 min Sigurd (Emil L)

Andre bortekamp denne uken var mot Birkebeineren. Gutta ønsket å revansjere det sure tapet mot Konnerud på mandag. Sjefen var veldig klar på at vi ikke måtte ta så lett på det denne gangen. Det har vi gjort tidligere når vi har møtt lag vi bør slå.

Første omgang startet veldig dårlig fra vår side. Første 10 min er kampen jevnspilt, begge lag har en stor sjanse. Etter 15 min slår vi en stygg tversoverpasning rett til spissen til Birkebeineren. Han gjør ingen feil og setter den sikkert i mål. Bare fire min senere gjør vi en ny fryktelig feilpasning. Igjen mister vi ballen til spissen til Birkebeineren som igjen skårer sikkert. 0-2 etter 20 min var ikke hva vi hadde forventet i dag. Etter dette hever gutta seg kraftig. I løpet av ett minutt skårer vi to mål ved Nikolay og Einar fra det 27-28 min. Resten av kampen styrer vi helt. Vi går til pause med 2-2.

Sjefen er ikke fornøyd med første halvtimen. Pasningskvaliteten må kraftig opp. Banen er fryktelig dårlig og vanskelig å spille på. Derfor må vi bli litt mer kyniske i den bakere fireren.

Andre omgang er det klasseforskjell på lagene. Bare 7 min ut i omgangen slår Jørgen en pasning igjennom til Nikolay som skårer sitt andre for dagen 3-2 til oss. I det 71 min kommer Embrik flott rundt på kanten, slår et presist innlegg som Karl setter i mål 4-2 til oss. Da er i grunn kampen avgjort. Birkebeineren gir mer eller mindre opp. I det 90 min punkterer Sigurd kampen helt med 5-2 etter at Emil Lersbryggen jobber opp en ball som han sender videre til Sigurd.

Det var en viktig seier for oss. Nå har vi tatt 23 poeng og passert Stoppen på tabellen. Vi har tre kamper igjen av årets sesong. Det er fullt mulig med enda flere poeng før det er slutt for i år.

Konnerud - Huringen 4-2 (2-0)

1-0 40 min

2-0 45 min

2-1 49 min Nahom (Emil L)

2-2 81 min Nahom (Sigurd)

3-2 85 min (Straffe)

4-2 89 min

Vi reiste til Konnerud med veldig tynn tropp i dag. Emil måtte sone med 4 gulekort, pluss 2-3 skader. Vi stilte med 12 mann inkludert en skadet Elias som startet kampen på høyreback.

Vi ligger kompakt i hele første omgang. Konnerud slipper ikke til med mye, men får 2-3 muligheter som William redder mesterlig. Selv har vi noen få halvsjanser. Første omgang er preget av mye pasningsfeil fra vår side. I løpet av de siste 5 min i første omgang skårer Konnerud 2 mål. Vi ligger under 2-0 til pause.

Det er gutta skjønt ening om i pausen. Vi må opp i andre omgang. Må bli mer presise. Sjefen sier vi skal gå hardt ut, å gå for en tidlig skåring.

Gutta gjør som de får beskjed om. Vi er et helt annet lag i andre omgang. Nå er det vi som styrer alt som skjer på Konnerud. Det tar bare 4 min før Emil Lersbryggen kommer rundt på kanten legger flott inn til Nahom som setter den i mål. Nå jakter gutta utligning. Det blir nå skapt sjanser på løpendebånd. Konnerud skaper ingen ting. I det 81 min sitter den igjen. Denne gangen er det Sigurd som finner Nahom foran mål 2-2 og vi har snudd kampen. En kjempe prestasjon av guttene. Dessverre blir det en liten kommunikasjonssvikt mellom gutta som gjør at vi fortsetter å stå høyt. Da utnytter Konnerud seg av bakrommet. De kommer alene igjennom og blir felt av vår gode keeper William. De skårer 3-2. Vi prøver desperat og få inn 3-3, men Konnerud kontrer inn 4-2 seier. Det føltes fryktelig surt der og da. Det positivet fra kampen er at vi er fullt på høyde med Konnerud selv om vi har kun 10 skadefrie spillere og to halvskadde spillere. Det var en sterk prestasjon.

Torsdag får vi tilbake flere spillere og skal gi Birkebeineren god kamp om poengene.

 

 

Steinberg - Huringen 1-11 (0-4)

0-1 17 min Emil (Steinberg)

0-2 18 min Emil (Karl)

0-3 35 min Emil (Karl)

0-4 45 min Karl (Emil)

0-5 49 min Emil (Karl)

0-6 53 min Emil (Nikolay)

1-6 57 min

1-7 57 min Emil (Karl)

1-8 66 min Einar (Karl)

1-9 69 min Einar (Emil)

1-10 80 min Einar (Karl)

1-11 90 min Jørgen (Emil Lers)

 

I dag skulle vi møte bunnlaget Steinberg. Vi hadde stor tro på poeng, men måtte ikke gå i samme fellen som mot Stoppen. Da undervurderte vi motstanderen fullstendig. Det måtte ikke skje i dag. Gutta var veldig klare for kamp i dag. De stoppet ikke før det sto 1-11 på tavla.

Emil var tilbake etter bryllupsreise i statene. Han hadde tydeligvis savnet fotballen. Han noterte seg for hele 6 skåringer. Godt å ha Karl på laget også som skåret ett og hadde 6 assist. Alle gutta leverte på høyt nivå i dag. Skåre 11 mål i 4 div gjør seg ikke selv.

Det siste målet sto to av dagens bursdagsbarn for Emil Lersbryggen som ble 18 år i dag ble felt, Jørgen som ble 23 år i dag satte straffen sikkert i mål og 1-11 ble sluttresultatet. I tillegg skåret Einar hele 3 mål. Må også takke Sigurd som stilte seg i mål da begge våre keepere var forhindret i å komme.

Nå er det bare 5 kamper igjen av årets sesong. Alle kamper er det muligheter for flere poeng. Blir en morsom innspurt. Vi har 20 poeng noe som er 5 poeng mer enn i fjor alt.

 

Huringen - Modum 1-5 (0-3)

0-1  4 min

0-2 21 min

0-3 24 min

0-4 61 min

0-5 76 min

1-5 88 min Nikolay (Embrik)

 

Dagens kamp var mot Modum som kjemper om opprykk til 3 div med Åssiden. Da er det dårlig kombinasjon at vi mangler 5-6 mann til dagens kamp. Dere som stilte til kamp gjorde en kjempe jobb og sørger for at vi fikk med et hederlig resultat.

Det positivet er at nå er vi ferdig med de tre topplagene som er i en klasse for seg. De taper kun poeng i interne kamper de tre lagene imellom.

Vi har igjen 6 kamper av årets sesong. Der er det mulig å ta poeng i samtlige kamper. Vi starter lørdag borte mot Steinberg. Viktig at gutta er påskrudd nå, ingen kamper i 4 div vinnes uten 110% innsats.

Stoppen - Huringen 4-1 (2-0)

1-0 30 min

2-0 35 min

3-0 52 min

3-1 62 min Einar (Emil)

4-1 68 min

 

I dag var det Stoppen som sto for tur, et lag vi absolutt burde ha mulighet for poeng mot. Vi skulle gå hardt ut å presse de høyt. I dag skulle det bli tre nye poeng å få kontakt med lagene foran oss på tabellen.

Dessverre spilt vi årets dårligste kamp. Stoppen hadde mer lyst på tre poeng enn oss i dag. Denne kampen er bare å glemme fortest mulig. Prestasjonen sto i still til den fryktelig dårlig KG banen til Stoppen og regnevært som var under store deler av kampen.

Rett og slett en grå og trist kveld for oss. Vi kommer sterkere tilbake.

Huringen - Åssiden 0-1 (0-1)

0-1 12 min

 

I dag fikk vi besøk av topplaget i 4 div, Åssiden. Den andre av tre knall tøffe hjemmekamper. Jørgen tok praten før kampen i dag, da Emil er hos Iver i Danmark. Å spille mot Åssiden uten Emil var ikke gunstig for oss, men de gutta som stilte i dag var helt rå. Jørgen sier at vi må finne tilbake til formasjonen vi hadde mot Svelvik. Da jobbet vi som et lag.

Vi starter kampen godt, første 10 min er det jevnt. Åssiden har ballen mye, men vi er veldig godt organisert. Etter 12 min er vi litt uorganisert, Åssiden slår en pasning bak forsvaret vårt hvor spissen til Åssiden slipper enkelt til og skårer 0-1. Da tror vi at det kan bli stygge sifre. Der tok vi veldig feil. Alle gutta jobber som helter resten av kampen. Åssiden slipper nesten ikke til resten av kampen. Vi skaper flere god sjanser. Det er bare uflaks at vi ikke får med oss poeng i dag. Siste fem minutt presser vi veldig på og har noen store muligheter. Når vi presser som mest kontrer Åssiden, men der står Kay og redder mesterlig med en beinparade.

Det er vel første gang vi er veldig fornøyd med kampen etter tap. Åssiden treneren var imponert over hvor bra organisert Huringen var. Vi takker Åssiden for kampen og ønsker de lykke til videre i jakten på opprykk til 3 div. De var et meget sympatisk lag å ha besøk av.

Neste kamp er borte mot Stoppen, da håper vi på at det blir flere poeng.

Huringen - DBK 0-7 (0-2)

0-1 27 min

0-2 44 min

0-3 52 min

0-4 56 min

0-5 59 min

0-6 68 min

0-7 78 min

Dagens kamp var første av tre kamper mot de tre øverste lagene. De er i en egen klasse i årets 4 div. De vinner stort sett alle kamper. Avgir kun poeng i interne oppgjør. Huringen gutta ønsket ikke å gi seg uten kamp for det. Vi hadde en god kampplan. Skulle ligge kompakt og ikke gi DBK noe bakrom, da er de livsfarlige.

Første omgang var en helt grei omgang. DBK hadde ballen mest, men slet med å trenge igjennom et solid Huringen lag. Etter 27 min fant de en åpning det var deres notoriske mål skårer Vemund Eskevik 0-1. Etter det kjempe vi hos mer inn i kampen. Like før pause får vi en mega sjanse da Jørgen spiller igjennom Sigurd. Han rekker ballen rett foran DBK keeperen på ca 40 meter og tupper den forbi keeper. Den ruller mot det åpne målet, men dessverre skrur den litt utover mot slutten og treffer hjulet på ut siden av stangen. Det var fryktelig nære at vi gikk til pause med 1-1. I stedet skjer det som ofte skjer, DBK går rett i angrep får corner og legger på til 2-0 før dommeren blåser til pause.

I pausen blir vi enig om at vi skal jage en skåring. Det er risikabelt da vi vet hva DBK kan utrette hvis de får bakrom, men det spiller ingen rolle om vi taper 0-2 eller mer. Det blir 0 poeng uansett.

Første 5 min trykker vi på. Kommer til tre kjempe sjanser til å reduser. Dessverre gir trykket vårt DBK mye plass offensivt. Da er det nok ingen lag i 4 div som er bedre enn DBK de takker for gavepakken ved å skåre 5 kjappe skåringer fra 52-78 min.

I dag møte vi helt enkelt ett lag som er mye bedre enn oss selv. Vi ønsker DBK lykke til videre. De har et fantastisk godt lag.

Neste kamp er hjemme mot Åssiden.  

 

Huringen - Hallingdal 2-2 (1-0)

1-0 25 min Adrian (Emil)

1-1 60 min

1-2 63 min

2-2 76 min Joakim (Emil)

Etter den fantastiske kampen mot Svelvik var vi spent på om vi kunne gjenskape det i dag mot Hallingdal. Vi gjør noen endringer på laget fra sist. Viktig å rulleer på stallen. Vi er kun 15 mann, men vi er 15 jevne mann.

Første 15 min er det veldig jevnt. Begge lag kommer til noen halvsjanser. Etter ca ett kvarter får vi en kjempe sjanse hvor Jørgen spiller i gjennom Stokker som skyter, men keeper slår til corner. I det 25 min får vi frispark rundt midten. Emil slår presist inn i feltet hvor Adrian klarer å pirke den i mål og 1-0 til oss. 10 min senere får Hallingdal en mega sjanse de kommer alene med keeper, men klarer på et merkelig vis å sette den i stolpen. Vi går til pause med 1-0 til oss.

Gutta og sjefen er meget fornøyd med første omgang. Vi slipper ikke Hallingdal til veldig mye.

Andre omgang starter med et solid Hallingdal press. Vi kommer oss ikke ut av eget forsvar, men de kommer ikke til de store sjansene. Etter 60 min mister dommeren det helt han gir Hallingdal frispark greit nok, med de tar det 10-15 meter unna der frisparket er og i tillegg ruller ballen når de tar frisparket. En fryktelig dommer avgjørelse. Hallingdal filmer kampen. Etter kampen ser vi situasjonen og ser tydelig at ballen ruller. Dessverre ender det med 1-1. Veldig surt at dommeren er direkte årsak til at kampen snur. Bare 3 min senere er det kun vår egen skyld at Hallingdal går opp i 2-1. Vi misser i presset på ballfører, men når det er sagt var det en fantastisk skåring av Hallingdals nr 7 som skåret begge målene for dem i dag. Gutta skal ha får at de ikke gir opp. Nå tar vi tak i kampen og kjører Hallingdal siste 20 min. Vi får corner etter corner. I det 76 min sitter den endelig når Emil finner hodet til Joakim og det står 2-2. Nå går gutta for tre poeng. I det 87 min får vi en trippel sjanse det er helt utrolig at vi ikke skårer. Det begynner å bli mørkt, så dommeren blåser av kampen og det ender 2-2. Et resultat som begge lag kan være godt fornøyd med.

En ekstra takk til William Onstad som debuter i mål i 4 div. Han gjør en kjempe jobb.

Publikum stiller opp som alltid. En stor takk for at dere gjør det så morsomt å spille kamper på Huringen Stadion.

 

Svelvik - Huringen 2-4 (0-2)

 3 min 0-1 Emil (straffe, Karl ble felt) 

27 min 0-2 Einar (Karl)

55 min 1-2 

59 min 1-3 Nahom (Karl)

83 min 2-3

93 min 2-4 Jørgen (Dennis)

Endelig var det klart for kamp igjen etter ferien. Dagens kamp borte mot Svelvik på selveste Svelvikdagen er årets desidert største høydepunkt for gutta og alle våre supportere. Svelvik gjør alt som står i deres makt for å skape en festkveld for breddefotballen. Flere uker i forveien kommer det diverse innslag på sosiale medier. Noe som gjør dette oppgjøret utrolig morsomt. Dette er den ene gangen i sesongen da gutta kan spille for flere tilskuere enn lag i OBOS ligaen. I dag var det hele 550 tilskuere på kamp. Bedre ramme kan man ikke få i 4 div.

Gutta har trent godt de siste tre ukene og gledet seg til kamp. Svelvik er et lag med voldsom vinnermentalitet. De gir seg aldri før dommeren har blåst av kampen. Sjefen hadde en veldig god prat før kampen. Alle gutta var klare for å løpe til de stupte.

Hvilken pangåpning vi skulle få, straffe alt etter 3 min. Karl som har valgt å spille for Huringen igjen tar ned ballen i feltet med sin enorme teknikk kjører han karusell med forsvaret til Svelvik som legger han i bakken. Emil er sikkerheten selv fra 11 meteren og vi leder 1-0. Vi ligger kompakt med laget, Svelvik sliter med å finne ut av hvordan de skal skape de store sjansene. De slår mye langt som våre to gode midtstoppere Nils Otto og Adrian enkelt rydder opp i. Helt bakerst har vi Kay Ingvald Thingstad som er vår nye keeper etter Martinaz flytte hjem til Litauen. Kay spilte en enorm kamp. Han sto som en levende vegg. De neste 25 min er kampen jevn spilt og det er stor nerve i kampen. I det 27 min får Karl ballen igjen han finner Einar som avanserer noen meter før han klinker det i mål fra ca 18 meter. 2-0 til oss og en fantastisk skåring av den nybakte pappa Einar Floberg. Han fikk en datter i løpet av sommerferien. Rutinert gjort å legge fødselen til fotballferien. Det er kaptein med stor K. Etter dette har vi god kontroll på kampen inn mot pause. Gutta spiller med høy selvtillit holder ballen mye i laget og prøver å roe ned når det er mulig. Vi går til pause med 2-0.

 

I pausen er sjefen voldsomt stolt av gutta, men minner de på at kampen er bare halvspilt. Svelvik kommer til å gå ut i 100 for å få en tidlig skåring for å komme med i kampen igjen. Vi må prøve og ikke lage for mye unødvendige frispark. Svelvik er veldig farlig på dødball.

I andre omgang kommer Joakim Pedersen inn etter lang tids skadeavbrekk. Veldig godt å ha med Joakim igjen.  Etter kun 10 min skjer det som ikke skulle skje. Vi mister ballen på egen banehalvdel og må kompensere med å lage frispark. Svelvik slår den inn i feltet hvor det ender i duell med Huringen og Svelvik spillere dessverre får vi headet ballen i eget mål. Nå får Svelvik virkelig blod på tann og jakter utligningsmålet, men kun i fire minutter. I det 59 min finner Karl igjen en medspiller i god posisjon. Denne gangen er det Nahom som tar med seg ballen inn i banen, fra ca 20 meter skrur han ballen forbi Svelvikskeeper og vi leder igjen med to mål. Som ventet gir ikke Svelvik opp av den grunn. De jakter en redusering. I det 82 min ruller de opp et flott angrep. De kommer rundt på kanten legger inn foran mål hvor de setter inn 2-3. Nå blir det virkelig nervepirrende sluttminutter. Svelvik kjører på med alt de har. De får 3-4 cornere på rad. Keeperen kommer opp for å få en utligning. 3 min på overtid får de igjen corner denne gangen header Joakim ballen ut på siden til Dennis som ser Jørgen har plassert seg helt på topp bak alle Svelvikspillerne, men på egen banehalvdel. Dennis slår en presis pasning til Jørgen som tar med seg ballen ca 35-40 meter fra det åpne Svelvik målet. Han setter den sikkert i mål og kampen er avgjort med 4-2 til oss.

Vi må takke Svelvik for at vi igjen får være med på en flott fotballkamp mot dem. Som alle andre kamper mot Svelvik er det nerve i kampen fra start til slutt. Må også takke alle supporterne som gjorde denne dagen helt fantastisk. Kvelden ble avsluttet med festival og Petter Katastrofe i Svelvik sentrum.

 

Kongsberg - Huringen 9-4 (4-1)

1-0  4 min

1-1  8 min Nils Otto (Emil)

2-1 15 min

3-1 35 min

4-1 43 min

5-1 51 min

5-2 56 min Nils Otto (Sigurd)

5-3 60 min Emil (Nils Otto)

6-3 67 min

6-4 83 min

7-4 84 min

8-4 89 min

9-4 90 min

 

Kollektiv kollaps i siste kamp før ferien. Kongsberg er fryktelig effektive skårer på alt de har av sjanser.

Vi har gjennomført en god vårsesong og tar nå en velfortjent ferie. Nå skal vi trene godt i sommer og være klare til kampen om Svelvikstrømmen 9 august.

Vi ønsker alle våre supportere en riktig god sommer.

 

 

Huringen - Birkebeineren 3-0 (1-0)

1-0 23 min Dennis (Emil)

2-0 57 min Einar (Emil)

3-0 63 min Einar (Jørgen)

Dagens kamp var meget viktig. En typisk 6 poengskamp for oss. Med seier ville vi komme oss inn i midtsjiktet på tabellen. Gutta var veldig tent i garderoben før kampen.

Vi starter litt slurvete første 10 min. Vi ga Birkebeineren en god mulighet etter bare ett min, men Martinaz slo den til corner. Dagens kamp var forresten Martinaz siste kamp for oss. Han flytter hjem til Litauen igjen. Det blir et stort savn for hos. Han er den beste keeperen vi har hatt i Huringen noen sinne. Etter 10 min kommer vi mer og mer inn i kampen. Vi har flere store sjanser som en god Birkebeiner keeper slår til corner. På vår andre corner er Dennis sist på ballen og vi leder 1-0. Resten av kampen kontrollerer vi fullt og helt. Vi går til pause med en godt gjennomført første omgang.

Sjefen er meget fornøyd med gutta. Vi blir enig om å fortsette i samme sporet i andre omgang.

Vi kjører kampen fra første til siste min i andre omgang. I 57 min øker vi til 2-0 da Einar header inn en corner fra Emil. Bare noen få minutter senere jobber Patrick opp ballen nede ved cornerflagget. Han finner Jørgen som setter fart inn i feltet som igjen finner Einar. Han skårer sikkert sitt andre mål for dagen og 3-0 til oss. Det blir også sluttresultatet. Vi har gjort en meget god vårsesong. Vi har en kamp igjen borte mot Kongsberg før vi tar en velfortjent sommerferie.

Takker igjen våre fantastiske supportere som stiller opp i litt ruskete vær.

Huringen - Solberg 1-2 (1-1)

0-1 14 min

1-1 34 min Sigurd (Severin)

1-2 77 min

Gutta har plukket bra med poeng de siste kampene. Stemningen er god i spillergruppen, vi håpet det gode spillet skulle fortsette i dag. Mot Solberg er det alltid jevne kamper, men til nå har vi tapt de tidligere møtene.

Som ventet blir første omgang jevnspilt. Solberg tar ledelsen 0-1. Vi spiller dårlig første 30 min, men avslutter omgangen bra og utligner ved Sigurd som setter inn 1-1 etter pasning fra Severin.

Sjefen er ikke fornøyd med det gutta presterer første 30 min. Vi har vist de siste kampen at vi kan dominere kamper som dette. Det gjør vi ikke i første omgang. Det legges om til litt mer trykk fra starten av andre omgang. Vi ønsker å gå for tre poeng og ikke sikre ett poeng.

Vi skaper en del gode sjanser første 15 min, men det er Solberg som skårer i det 77 min da det glipper i markeringen. Vi klarer ikke komme tilbake selv om vi tykker på siste 20 min, det blir ingen flere mål. Vi taper kampen 1-2.

Til tross for et ufyselig være var det igjen mye folk på kamp. Det er veldig gøy å se hvor mange som følger laget hver kamp.

Nå har vi en hjemmekamp og en bortekamp igjen før ferien. Det blir to nye knallharde kamper, men det er mulighet til å få med seg flere poeng før vi tar ferie.

Huringen - Konnerud 4-1 (2-1)

1-0  7 min Severin (Emil)

2-0 19 min Emil (Severin)

2-1 45 min

3-1 65 min Severin (Einar)

4-1 66 min Severin (Einar)

 

Været var et stort usikkerhetsmoment foran dagens kamp. Det var meldt et forferdelig vær over hele Sør og Østlandet heldigvis ble det ikke så ille som meldt. Det ble en fantastisk kveld på Huringen Stadion på alle måter. Vi hadde tro på poeng i dag hvis vi fortsetter med spillet vi har vist i de siste kampene.

Det tok ikke mer enn 7 min før vi ledet 1-0. Emil vinner ballen på midten og finner Severin som løper fra hele Konnerud og setter den sikkert i mål. Vi dominerer kampen stort i denne perioden. Bare drøye ti minutter senere løper igjen Severin fra hele Konnerud, denne gangen blir han felt og vi får straffe. Emil setter den sikkert i mål. En fantastisk start for oss. Neste 10 min er vi veldig gode, så kommer Konnerud litt mer inn i kampen. De nærmer seg en skåring. På verst tenkelige tidspunkt reduserer Konnerud til 1-2. Det blir kun avspark og dommer blåser til pause.

Sjefen et strålende fornøyd med gutta i pausen. Samtlige spiller en enorm første omgang. Nå skal vi gå ut i andre omgang og ligge litt lavt, så Konnerud ikke får noe sjanser.

Første 20 minuttene bølger kampen frem og tilbake. Så tar Einar og Severin saken i egne hender og avgjør kampen i løpet av ett min. I 65 og 66 min slår Einar to utsøkte pasninger til Severin som skårer to kjappe og kampen er avgjort. Vi leder 4-1. Nå gir Konnerud opp og det er utrolig at vi ikke skårer 2-3 mål til.

Det var en sterk seier mot et godt Konnerud lag. Huringengutta har virkelig fått sving på laget. Nå har vi tre kamper igjen av vårsesongen, det er gode muligheter for flere poeng.

Igjen er tribunen fylt opp. Vi takker alle våre supportere som støtter laget. Ikke mange lag i 4 div som har så mange supportere hver eneste hjemmekamp.

Håper vi ses alle sammen på tirdag når Solberg kommer på besøk.

 

Huringen - Steinberg 5-0 (2-0)

1-0 19 min Nikolay (Emil)

2-0 41 min Einar (Sigurd)

3-0 75 min Einar (Severin) 

4-0 78 min Severin (Einar)

5-0 90 min Adrian (Nikolay) 

I dag var det en av sesongens viktigste kamper, motstander var Steinberg. Det var kun seier som var godt nok i dag. Vi spiller ikke en veldig god første omgang, men vi skårer to mål. Etter 19 min header Stokker inn corner fra Emil. Det var godt å få første målet. Steinberg skaper ingen ting, så dette bør kunne gå bra. I det 41 min øker vi til 2-0 ved Einar som header inn et flott mål etter innlegg fra Sigurd. Det blir også pauseresultatet.

Sjefen er ikke fornøyd med prestasjonen i første omgang, men veldig fornøyd med at vi leder 2-0. Det har vært litt for mange touch pr spiller. Ballen må gå fortere i andre omgang.

Vi har god kontroll på kampen. Vi skaper utrolig mange sjanser. Steinberg ypper seg et par ganger, men sjelden har vår fantastiske keeper Martinaz hatt så lite å gjøre. Tror han er bort i ballen kun 4-5 ganger i løpet av hele kampen. Det skal gå hele 30 min av andre omgang før vi skårer 3-0 ved Einar igjen, etter pasning av Severin. Da går luften helt ut av Steinberg. Nå er det bare spørsmål om hvor stor seieren skal bli. Vi skårer to ganger til i tillegg til at vi brenner et straffespark. Severin og Adrian putter hvert sitt og kampen ender 5-0. Det var utrolig deilig med årets andre seier.

Vi takker Steinberg som kjemper tappert, men med et lag bestående av mange som kunne har 6 div erfaring fra før blir det nok en blytung sesong for dem i 4 div som holder veldig høyt nivå.

Tribunen er som alltid helt full. Vi må ha 4 div mest fantastiske fans. Tusen takk for at dere stiller opp kamp etter kamp. Gutta setter utrolig stor pris på dere.

Neste kamp er torsdag 6 juni hjemme mot Konnerud. Ett lag vi tok fire poeng fra i fjor. Tipper de er ekstremt tente til denne kampen.

Huringen - Jevnaker 1-3 (1-1)

1-0 19 min Severin (Sigurd) 

1-1 33 min 

1-2 55 min 

1-3 60 min 

Jevnaker kom på besøk til Huringen Stadion i dag. De har kun ett tap så langt, så ny tøff match for oss. Emil var sikker på at vi hadde muligheter på poeng i dag. Vi skulle gå hard ut.

Gutta gjør som sjefen sier og går ut i voldsomt tempo. Første 20 min kjører vi Jevnaker. Det skapes flere god sjanser. Etter 19 min får vi dagens flotteste angrep. Patrick finner Sigurd på kanten. Sigurd utfordrer backen til Jevnaker og slår verdensklasse innlegg inn foran mål, der kommer Severin og hamrer inn 1-0 til oss. Det var en skåring fra øverste hylle. Vi fortsetter med det gode spillet. Skaper 2-3 kjempemuligheter til, men det er Jevnaker som kommer på et sjeldent besøk og får corner. Som så mange ganger før glipper det i markeringen og 1-1 til pause.

Det er god stemning i pausen. Vi har trua på at det kan bli 3 poeng.

Det ser bra ut de første 10 min, men så gjør vi en feil som ender i 1-2 i det 55 minutt. Bare 5 min senere gjør vi en ny feil som fører til 1-3. Vi gir oss ikke går rett fra avspark og Sigurd er fryktelig nære på å sett inn 2-3. Vi skaper flere gode sjanser. Jevnaker har også sine, men kampen ender med tap 1-3.

Hørte publikum koste seg og synes det var en god fotballkamp.

Nå må vi holde nivået oppe til vi møter Steinberg torsdag, da skal det bli tre nye poeng.

Modum - Huringen 6-0 (2-0)

1-0 13 min 

2-0 42 min

3-0 63 min

4-0 65 min

5-0 75 min

6-0 77 min

I dag var det bortekamp mot Modum som sto for tur. Vi visste det ville bli en tøff kamp. Vi ble tatt godt i mot som alltid i Modum. De gir oss et flott fruktfat i pausen. Veldig hyggelig gjort.

Vi spilte en helt ok første omgang. Vi slipper inn ett mål i 13 og 42 min. Selv har vi 2-3 store muligheter, men klarer ikke å omsette dem i mål. Som mange ganger før i år har vi vist oss fra en god side første 45 min.

Andre omgangen er vi sjanseløse og slipper inn hele 4 mål til. Vi taper kampen 6-0.

Det er ingen tvil om at Åssiden, DBK og Modum er de tre klart best lagene i 4 div. Blir ikke overrasket om det blir rekkefølgen på de tre øverste lagene i år.

Nå har vi hele 5 hjemmekamper foran oss. Starter med to til uken, mandag og torsdag. Tror vi skal bite godt fra oss i de kampene. Det blir mye å glede seg til fremover.

 

Hurignen - Svelvik 3-3 (1-1)

1-0 22 min Einar (Jørgen)

1-1 38 min

2-1 47 min Emil (Einar)

2-2 50 min

2-3 60 min

3-3 75 min Severin (Embrik)

 

Våre gode naboer fra Svelvik kom på besøk i dag. Det var to jevne kamper i fjor, så vi gledet oss til i dag. Det var strålende vær og full tribune, så alt lå til rette for en god kamp.

Første halvtimen var vi veldig gode. Vi skaper flere store sjanser. I det 22 min kombinerer Jørgen og Einar flott og Einar skyter fra 19-20 meter og ballen fyker i mål. Nå kjører vi kampen helt. I det 29 min får vi tidenes største mulighet til å øke til 2-0, men vi bommer på en 150% sjanse. I stedet får Svelvik sin første sjanse i første omgang ved et frispark på hjørnet av 16 meteren. Det finner hode til Morten Fredriksen som header inn 1-1.  Vi går til pause på denne stillingen.

Gutta er veldig fornøyd med første omgang. Vi skal kjøre på i andre omgang for å få seieren. Gå hardt ut fra start.

Etter kun 2 min slår Einar en flott pasning til Emil som skårer ett flott mål 2-1 til oss. Vi føler vi har veldig god kontroll nå. Svelvik henger ikke med første 10 min av andre omgang. Fra 50-60 min blir det 10 min med Martin Dammen magi. Han snur kampen fra 2-1 til 2-3 på ti min. Heldigvis lar ikke guttene seg knekke av dette. De oppmuntrer hverandre til å jage utligning. I det 75 min slår Embrik en flott pasning til Severin som ikke gjør noen feil alene med keeper 3-3. Siste kvarter prøver begge lag å få det avgjørende målet, men kampen ebber ut med poengdeling. Alt i alt et greit resultat, selv om vi var det beste laget totalt sett og hadde fortjent tre poeng i dag. Godt det ble ett poeng i hvert fall.

Takker Svelvik for en flott fotballkamp. God atmosfære under hele kampen.

Må også takke et fantastisk flott publikum. Håper vi ser alle igjen til neste hjemme kamp.

 

Huringen - Stoppen 4-1 (3-0)

1-0  3 min Emil (Hazir)

2-0 17 min Emil (Jørgen)

3-0 36 min Severin (Hazir)

3-1 50 min 

4-1 76 min Sigurd (Severin)  

På selveste fotballens nasjonaldag skulle vi ha årets første hjemmekamp mot hardtsatsende Stoppen. Vi var veldig spent. Kunne årets første seier komme?

Emil hadde som alltid en veldig god prat før kampen. Vi skulle gå hardt ut og vise at ingen skal kommet til Huringen Stadion og få med seg noe. Det er 16 mai tribunen helt full, nå har vi sjansen til å vise oss fra en god side.

Kampen er ikke mer en 3 min gammel da vi får frispark fra ca 30 meter. Emil skyter den rett i mål, tror keeperen fikk solen i øynene. Kampen er jevnspilt uten at noen av lagene skaper de store sjansene. Etter 17 min blir Jørgen felt 5 meter inn på egen banehalvdel. Vi får frispark 65 meter fra motstanderens mål. Emil ser keeper står langt ute og skyter ballen i en flott bue over keeper 2-0 til oss. Nå har vi ganske god kontroll på kampen. Skaper en del gode sjanser. Det ligger en skåring til i luften. I det 36 min spiller Adrian ballen opp på Hazir som stusser Severin, alene med keeper. Severin gjør ingen feil og setter ballen sikkert i mål 3-0 til oss til pause.

Sjefen er selvfølgelig veldig fornøyd med første omgangen. Gutta har levert årsbeste i første omgang. Vi skal gå tøft ut i andre omgangen og punktere kampen. Vi regner med Stoppen ønsker å gjøre det samme for å komme inni kampen igjen.

Dessverre er det Stoppen som skårer alt etter 2 min 3-1. Nå blir vi nervøse på siden, skal det ryke igjen? Gutta tar tak i kampen og kontrollerer den. Når Sigurd får en flott pasning fra Severin og legger på til 4-1 i det 75 min er vi alle lettet. Nå går luften litt ut av Stoppen og vi har god kontroll. Siste kvarteret kan vi fort skåre 2-3 mål til, men det ender 4-1. En utrolig deilig og sterk seier. Stoppen har et godt ungt lag, så 4-1 over disse er solid.

Det var god 16 mai stemning på tribunen. Vi takker våre fantastiske supportere.

Vi ønsker alle en riktig god 17 mai.

Søndag er det ny hjemmekamp mot Svelvik kl 15.00. Håper alle som var der i dag tar med seg en venn og fyller tribunen til randen søndag.

Åssiden - Huringen 7-1 (3-1)

1-0 11 min

1-1 16 min Einar (Nils Otto)

2-1 35 min

3-1 37 min

4-1 46 min

5-1 54 min

6-1 62 min

7-1 64 min Straffe og rødt kort til Dennis

 

I dag møte vi det klart beste laget i 4 div. Åssiden var før sesongen storfavoritt til opprykk. Noe vi fikk merke i dag. Det sto riktig nok 1-1 til det 35 min. Før det har vi 2-3 gode muligheter til å ta ledelsen. Det skal sies at Åssiden også har noen gedigne sjanser før dette. Vår fantastiske keeper Martinaz redder alt som kommer. Han holder virkelig høy klasse. Einar skårer flott mål etter pasning av Nils Otto. Så gjør vi to kjempetabber 10 min før pause, så stillingen er 3-1 til Åssiden.

I andre omgang er det klasseforskjell på lagene. Åssiden skårer etter 11 sekunder av andre omgang. Vi får Dennis utvist i 64 min. Kampen ender med tap 7-1.

Nå er vi heldigvis ferdig med de verste motstanderne på borte bane for i år. Resten av vårsesongen møter vi nå lag som vi kan spille helt jevnt med i 90 min. Nå gjelder det å holde innsatsen oppe, så skal seirene komme fremover.

Igjen kommer det en del folk og ser på oss i regnværet. Det setter vi alltid stor pris på.

Neste kamp er 16 mai hjemme mot Stoppen. Da stiller vi godt forberedt og gleder oss til kamp.

 

DBK - Huringen 5-1 (2-0)

1-0 21 min

2-0 38 min

3-0 68 min

4-0 76 min

4-1 82 min

5-1 90 min

De to neste kampene går mot opprykksfavorittene DBK og Åssiden. Først ut var det DBK på Ørenbanen. Første omgang var vi godt med. Den var jevn spilt og vi skaper mange sjanser. Dessverre gir vi bort ett mål i det 21 min. Vi fortsetter å skape flere sjanser, men får den ikke i mål. Isteden gjør vi en ny feil og DBK øker til 2-0 i det 38 min.

I pausen er Emil veldig fornøyd med innsatsen til gutta. Vi viser at vi er like gode som DBK.

I andre omgang blir det klasseforskjell på lagene. DBK tar over mer og mer. Det er kun vår fantastiske keeper Martinaz som holder oss inne i kampen, men i 68 min ligger den i mål igjen. DBK skårer en til før vi reduserer på frispark hvor Emil finner Adrian som header inn en redusering. Mot slutten er gutta veldig slitne og i det 90 min legger DBK på til 5-1.

I dag møte vi et lag som var mye bedre enn oss i andre omgang, så ikke noe å si på resultatet. DBK vil nok kjempe om opprykksplassen i år. Vi ønsker DBK lykke til videre med sesongen.

Igjen har vi mange supportere som støtter oss på bortekamper. Tusen takk til dere alle. Gutta setter stor pris på dere.

Torsdag spiller vi cup kamp mot DBK igjen, denne gangen hjemme på Huringen Stadion kl 19.00.

Hallingdal - Huringen 2-1 (1-1)

0-1 19 min Nikolay (Emil)

1-1 27 min

2-1 62 min

Endelig var det klart for seriestart igjen. Det er det vi trener for hele vinteren, gleden ved å endelig spille kamper igjen. Det var en motivert gjeng som tok buss fra Klokkarstua til Gol denne fredagskvelden. Hallingdal borte i første kamp visste vi ville bli knall tøft, men deilig å bli ferdig med denne langturen alt i første runde. Vi synes at troppen er mye sterkere i år enn i fjor, så vi hadde tro på poeng.

Emil var også meget klar på det når han la frem kampplan i garderoben. I år skal vi gå tøffere ut og ha mindre respekt for motstanderen uansett hvem det er. Vi skal gå ut i høyt tempo og styre kampen fra start.

Kampen kommer i gang og det går ikke helt etter planen. Vi forsvarer oss bra, men Hallingdal har mye ball. Det er litt premiere nerver ute og går. Sakte men sikkert kommer vi mer og mer inn i kampen. Vi har noen flotte angrep og i det 19 min sitter den. Vi spiller opp bakfra gjennom midten. Emil får ballen på ca 30 meter og trer igjennom Nikolay som kaldt og rolig drar av en forsvarer og setter ballen sikkert i mål. Kampen er jevnspilt med sjanser til begge lag. Vi trykker på i denne perioden. Blir nok litt for hissig på grøten, så Hallingdal får en kontring og kommer to mot en og setter inn 1-1 i 27 min. Det blir også stillingen til pause.

I pausen blir vi enig om å gå hardt ut første 5-10 min for å overraske Hallingdal. Vi regner med de har samme plan for å få en tidlig skåring.

Andre omgang starter vi meget bra. Kampen er fortsatt jevnspilt. Begge lag skaper noen målsjanser. Det er gode muligheter for å få med seg noe i dag. Dessverre gjør vi en grov feil og skyter ballen rett i beina på Hallingdal som takker for gaven og setter inn 2-1. Vi lar oss ikke knekke av dette. Gutta har veldig lyst til å få med seg noe fra denne kampen. Siste 5 min skaper vi sjanse på sjanse. De to største har Emil og Adrian. Emil setter fart fra 20-25 meter inn i straffefeltet skrur ballen rundt midtstopperen til Hallingdal ballen har retning helt nede ved stolperoten, men keeperen til Hallingdal har ett tigersprang og fister den til corner. Hvordan han reddet den skjønte ikke en gang selveste MR Hallingdal (treneren). 2 min på overtid får vi frispark som Emil løfter inn på bakere stolpe der stiger Adrian i været headingen treffer opp på nettaket. Kampen ender 2-1 til Hallingdal.

Vi hadde fortjent ett poeng i dag. Gutta viser at de har tatt mange steg i vinter. I fjor hadde vi mer enn nok med å forsvare hos her oppe. I år er vi med og kunne tatt alle poengene og i hvert fall ett. Siste 15 min gjør Hallingdal alt for å drøye tiden. De henter ikke baller og dommeren synes det er helt greit og legger ikke til noe for det. Det viser bare hvor nære vi var med å få med oss noe i dag. Stor honnør til alle gutta som står på hele kampen. Emil Lersbryggen får sin debut i Huringen drakta siste 35 min. Han kommer inn å gjør en veldig god jobb. Han blir en spennende spiller å følge utover sesongen.

Takker Hallingdal for en flott kamp. Hyggelig mottakelse og god tone under og etter kampen. Lykke til resten av sesongen. Det var på ingen måte ufortjent at de fikk tre poeng.

To supportere hadde også tatt veien til Gol for å følge laget. Det er imponerende. De også mente laget var mye bedre enn i fjor, så da får vi bare se hva resten av sesongen bringer.

Utrolig deilig å være i gang igjen.  Neste kamp er alt til mandag borte mot DBK.   

Solberg - Huringen 3-1 (3-0)

1-0 26 min straffe

2-0 38 min

3-0 40 min

3-1 88 min Embrik (Nikolay)

Årets siste kamp var borte mot Solberg. Kampen hadde ingen betydning for noen av lagene. Heldigvis får vi si. For med dagens dommer skulle det mye til om vi skulle klare å vinne. Denne dommeren er helt fryktelig. Ikke fordi han dømmer dårlig det kunne vi akseptert, men å dømme partisk kan vi ikke akseptere. Vi har hatt han tre ganger i år. Hver gang får vi frispark mot oss, når vi blir utsatt for samme blir det vinket videre. I dag var intet unntak. Etter 2 min skrur Emil en corner rett i mål. Dommeren klarer å annullere av en grunn som ingen andre skjønner. Etter 25 min blir Emil felt, men dommeren sier han sklir. Solberg går rett i angrep og får straffe på nøyaktig samme situasjon. Hva denne dommeren har mot Huringen er ikke godt å si, men noe må det være. Heldigvis hadde ikke denne kampen noen betydning for oss.

Vi har også avsluttet sesongen ser det ut som i første omgang. Vi ligger under 3-0 til pause.

Andre omgang er vi bedre. Det er noen sjanser til begge lag. Mål blir det ikke før Embrik blir spilt flott igjennom av Nikolay. Embrik er sikker og reduserer til 3-1.

Beklager at dagens ref handlet mye om dagens dommer, men det var stor frustrasjon som måtte ut. Alle andre dommere vi har hatt i år er vi meget godt fornøyd med.

Stor takk til Torger og Runa som kom med fantastisk god kake og brusbokser til gutta etter kampen. Det satt alle stor pris på.

Igjen var det mange supportere som fulgte oss i siste kamp. Moro at det engasjerer så mange. Nå gleder vi oss til noen dager med fri før vi starter å forberede oss til ny sesong i 4 div. Alle gutta fortsetter, får vi inn 2-3 nye spillere bør vi være godt rustet for å gjøre det enda bedre i 2019.

 

Takk for 2018 sesongen. Vi er tilbake i 2019.

Huringen - Slemmestad 3-0 (1-0)

1-0 15 min Hazir (Emil)

2-0 50 min Hazir (Martinaz)

3-0 86 min Jørgen (Embrik)

 

Slemmestad kom på besøk til Huringen Stadion i ettermiddag. Med poeng til oss i dag ville vi sikre plassen i 4 div og Slemmestad ville rykke ned til 5 div. Slemmestad hadde mobilisert stort til dagens kamp, så vi var klar over at dette kunne bli tøft. Emil hadde en god kampplan igjen. Vi skulle ikke gi Slemmestad en målsjanse. Vi skulle ligge lavt og ta de på kjappe kontringer. Fra første kamp visste vi at de slår mye langt opp på deres høye og gode spiss. Det skulle vi stoppe i dag.

Første 15 min er det nerve i kampen ingen av lagene skaper noen sjanser. Det meste av spillet skjer på midten og begge lag triller ball i bakre rekker. Etter 15 min setter vi inn trykket. Emil presser Slemmestad hardt, de skyter ballen i Emil, ballen havner hos Hazir som river seg løs og dundrer inn  1-0 til oss. Resten av omgangen preges av unormalt mange feil pasninger fra vår side. Virker som vi er litt preget av betydningen av kampen. Vi går til pause med 1-0 ledelse.

Selv om vi leder er sjefen meget misfornøyd med det vi presterer i første omgang. Vi må heve oss mange hakk i andre omgang. Vi skal ikke rote bort denne seieren. Slemmestad har ikke kommet til en målsjanse første 45 min. Det skal de ikke få i andre omgang heller. Gutta er enig om å gi alt i andre omgang. Nå har vi kun tre omganger igjen av årets sesong, så det er bare å gi alt.

Andre omgang er bare 5 min gammel da Hazir tar alt i egne hender. Utspill fra Martinez tar Hazir flott ned på 40-45 meter. Han fyrer av en kanon over Slemmestad keeperen som står langt ute 2-0 til oss. Den skåringen var deilig da fikk vi roet nervene. Så langt har ikke Slemmestad skapt enn sjanse, så muligheten for poeng er veldig god nå. Vi fortsetter å kontrollere kampen. Slemmestad slår mye langt som vårt forsvar med Pedersen brødrene i spissen stopper enkelt. I 86 min kombinerer Embrik flott på siden med Emil, han slår et strålende innlegg som luftens baron Jørgen header sikkert i mål. 3-0 til oss og plassen i 4 div 2019 er sikret. Vi leverer en solid kamp igjen. Det blir noen prisutdelinger i garderoben etter kampen. Embrik og Adrian blir begge kåret til årets spillere. Einar og Jørgen får Kiwi gavekort for 100 kamper for Huringen a-lag. Deilig at siste kamp mot Solberg ikke betyr all verden, men hadde vært moro og avsluttet med enda en seier.

Det var 100 tilskuere på kamp i dag. Moro at gutta kunne gi dere noe å juble for. Takker dere alle for fantastisk støtte i år også og håper vi ser dere alle igjen neste år. 

Vi må også takk Slemmestad og deres supporterne som gjorde sitt for å lage en flott ramme rundt dagens kamp. De stilte med flagg, trommer og ropert.

  

Mjøndalen 2 - Huringen 3-1 (0-1)

0-1 34 min Hazir (Einar)

1-1 51 min Mads Gundersen

2-1 76 min Mads Gundersen

3-1 81 min

Turen gikk til Nedre Eiker stadion i dag. Det viste vi ville bli en nesten uoverkommelig oppgave. De har vunnet alle hjemme kampene med solide sifre. De tre siste hjemmekampene har de skåret over 8 mål i hver kamp. Emil la opp til en 4-5-1 formasjon med knallhard jobbing. Er vi på 110% er det muligheter. Kampplan til Emil ble fulgt til punkt å prikke. Vi går rett i angrep og overrasker nok MIF litt. Så kommer det en 15-20 min hvor MIF har mye ball, men kommer ikke til noen store sjanser.  I det 20 min spiller Jørgen igjennom Paul som løper fra MIF forsvaret og setter lobber ballen over keeper og dessverre rett over mål. Vi setter ett lite støkk i MIF laget. I det 34 min skal det lykkes. Vi kommer på god overgang. Først skyter Stokker rett på keeper som gir retur. Ballen havner hos Einar som finner Hazir som setter den mesterlig i krysset fra 16 meter. Nå fortsett vi å kjøre kampen. Rett før pause kommer Hazir på fint raid inn i 16 meteren dessverre ser han ikke Jørgen som står på blank goal. Han mister ballen i sted for å gi den til Jørgen. Her burde vi ledet 2-0 noe som hadde vært et utrolig pauseresultat.

I pausen er Emil meget fornøyd med prestasjonen til gutta. Nå må vi bare holde dette i 45 min til. Holder vi fokus kan vi få med oss noe herfra.

Det er tydelig at vi har sjokkert MIF 2. De pleier og ta ut a-lagsgutta etter en omgang og la ungguttene få muligheten. Det gjorde de ikke i dag. De tok ut unggutta og satt inn enda sterkere lag i andre omgang. Mads Gundersen som har mange kamper i OBOS ligaen for MIF skårer to mål i det 51 og 76 min. Vi holder godt unna i andre omgang også. MIF putter på en til i det 81 min, så det ender 3-1 til MIF. Det gutta har prestert i de to siste kampen mot Modum og MIF er meget solid. Nå er det viktig å holde dette nivået i siste to kamper også. Det blir en utrolig spennende hjemmekamp neste søndag mot Slemmestad. Alt ligger i våre egne hender. Med seier her er plassen sikret, med tap blir det nervepirrende siste runde borte mot Solberg.

Håper vi fyller Huringen Stadion neste søndag. Da trenger vi all den støtte vi kan få fra våre supportere.  

 

 

Huringen - Modum 0-1 (0-0)

Vi sto ovenfor en formidabel oppgave hjemme mot Modum i dag. De ligger på andre plass med kun to tap så langt i år. I tillegg har vi fått en del forfall til kampen, så vi var veldig spent før kampen.

Første omgang er veldig jevn. Vi har tre meget store sjanser. En gedigen sjanse hvor vi kommer fire mot en Modum spiller. Dessverre gjør vi et feil valg som gjør at sjansen renner ut i ingen ting. Modum har også 2-3 gode muligheter i første omgang. Vi går til pause med 0-0. Vi har igjen gjort en meget god første omgang.

I pausen er alle enig om at dette Modum laget har vi all mulighet til å slå. Vi skal fortsette med den knallharde jobbingen som vi gjorde i første omgang.

Andre omgang blir veldig sjansefattig for begge lag. Helt til det gjenstår 10 min hvor Modum får et frispark som de slår inn i feltet. Ballen blir klarert rett til en Modum spiller på 18 meter som setter den i hjørnet. 0-1 var fryktelig bittert. Kampen ender 0-1 dessverre.

Alle gutta jobber bra i hele kampen, Nikolay fortjener litt ekstra skryt i dag. Han spilte sin beste kamp for året. Han har virkelig tatt mange steg i høst. Han er et godt bevis på at det lønner seg og møte på trening hver gang. Da blir man bedre og bedre.

Nå gjenstår det kun tre kamper av årets sesong og kun en hjemmekamp.

Konnerud - Huringen 0-0 (0-0)

I dag gikk turen til Konnerud eneste laget vi har tatt 3 poeng av i år. Vi slo dem også i treningskamp i vinter, så troen på ny trepoenger hadde vi. Kampen ble ikke spilt på hovedbanen da KG der er ubrukelig. Den andre banen til Konnerud er mye mindre, så det skulle passe oss bra i dag.

Første 20 min skjer det veldig lite. Det er mye duller og lite spill. Det tok hel 20 min før dagens første corner. Den fikk Konnerud. To min senere har vi kampens første store sjanse, men mesterlig redning av Konneruds keeper. Etter 30 min får vi frispark på 25-30 meter, Emil lader kanonen. Igjen en fantastisk redning av keeperen. Siste fem før pause trykker Konnerud på og får to kjappe cornere og en stor sjanse. Vi går til pause med 0-0.

Emil ber gutta være konsentrert fra første min i andre omgang. Flere ganger tidligere i år har vi vært fornøyd med første omgang, for så slippe inn to kjappe i starten av andre omgang. Det skal ikke skje i dag.

Første 15 min av andre er vi gode vi styrer hele kampen. Kommer til flere store sjanser. Konnerud slipper ikke til. Vi har god kontroll. Så kommer vi inn i de siste kritiske 15 min. Konnerud trykker veldig på siste 5 min. De kommer til flere gode muligheter. I siste sekund skyter de ett knallhard skudd i kryss stanga. Alt i alt skal vi være meget godt fornøyd må å få med ett poeng. Konnerud har ikke avgitt mange poeng på hjemmebane. Vi har blitt uavgjort spesialisten fremfor noen i 4 div i år, hele 9 kamper har endt uavgjort. I dag fortjener hele laget skryt for måten de blør for drakta. For en fantastisk gjeng det er.

Moro at så mange tilskuere møter opp på bortekamp i en sein høstkamp hvor temperaturen nærmer seg 0 grader.

Nå har vi kun fire kamper igjen av årets sesong. Det blir spennende innspurt. Skulle vi klare å beholde plassen i årets 4 div er det en stor prestasjon av gutta. Neste kamp er hjemme mot Modum som ligger på andre plass bak MIF 2.  

Huringen - Hallingdal 2-4 (0-2)

0-1  1 min

0-2 29 min

0-3 61 min

0-4 63 min

1-4 90 min

2-4 90  min

I dag var det Hallingdal som gjestet Huringen Stadion. Det var strålende vær og banen var helt strøken. Det var Klokkarstuadagen og alt lå til rette for årets andre seier. Det var godt fokus fra alle i garderoben og under oppvarmingen. Vi skulle gå ut å holde nullen, vi skårer alltid mål. Det var kampplanen i dag.

Det holdt i akkurat 30 sekunder. Vi lager kjapt et frispark til Hallingdal. De legger den inn i felte hvor de står helt umarkert og header inn 0-1. Det var litt av en kalddusj. De neste 30 min er vi ikke gode og vi bruker fryktelig mye tid på klage på dagens kampleder. Vi har hatt han mange ganger før og vet akkurat hva vi får. Det hjelper ingen ting å henge seg opp i alt hva han gjør. Hallingdal skårer ett til i det 29 min. Det var et fantastisk skudd fra 35 meter som går i begge stolpene og inn. Siste kvarteret er vi mer med. Skaper flere store sjanser, og blir i tillegg snytt for et soleklart straffespark. Paul blir sparket rett ned, men spille bare vinkes videre.

I pausen er sjefen meget misfornøyd med hvordan vi opptrer etter det tidlige baklengsmålet. Det var ingen grunn til å bli frustrert etter 0-1 målet, for det var 90 min igjen av kampen og masse av tid til å rette det opp. Hadde vært mye kjedeligere og fått det 30 sekunder før slutt. I andre omgang blir vi enige om å vise hos fra en bedre side.

Det gjør vi også og andre omgang ender 2-2, selv om vi taper kampen 2-4. Denne kampen oppsummerer i grunn hele sesongen vår. Vi er for dårlig i begge boksene, men i banespillet er vi minst like gode som motstanderen. Det er bare å jobbe videre, så vil seieren komme. Vi tar med oss masse god erfaring for hver kamp vi spiller i 4 div. Håper at vi skal klare å sanke nok poeng til å få prøve oss ett år til i 4 div. Det er morsomt å spille på dette nivået.

Igjen må vi takke våre fantastiske supportere som stiller opp i stort antall. Kan ikke kalle dere medgangssupportere i hvert fall.