Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Austad 4-1 (3-1)

06.05.2016

1-0   1 min Adrian (Emil)

1-1   9 min

2-1 26 min Emil (Nils Otto)

3-1 30 min Einar (Emil)

4-1 83 min Torbjørn (Adrian)

 

I dag fikk vi besøk av topplaget Austad som hadde tre strake seiere og 11-1 i målforskjell. De kom med en sterktropp og trodde de enkelt skulle ta med seg tre poeng hjem til Drammen. Emil la igjen en fantastisk kampplan som guttene fulgte til punkt og prikke. Alt etter 1 min setter vi standarden for kvelden. Emil legger corner som Adrian mesterlig hedder i mål. Vi har meget god kontroll på kampen. Etter 9 min treffer en Austad spiller på volley som han gjør en av tusen ganger. Ballen fyker i mål og det står 1-1. Utrolig bittert da Austad har null og niks å by på. Vi fortsetter vårt spill. Etter 26 min skårer Emil et fantastisk mål som fort kan bli årets mål på Huringen Stadion. Det var så fortjent etter spill og sjanser. Bare 4 min senere får vi ny corner som Emil legger på hode til Einar som styrer den utagbart forbi keeperen til Austad. Vi går til pause med 3-1 ledelse.

I pausen skryter Emil veldig av innsatsen til guttene i første omgang. Samholdet og viljen til å vinne er bare helt utrolig. Alle er enig om at denne kampen skal vi kontrollere inn å ta tre nye poeng.

Andre omgang blir litt roligere en første, men vi triller ballen bra i laget. Austad kommer knapp til en sjanse i andre omgang. Alt de truer oss med er noen frispark som blir stoppet når de treffer veggen på Hovenga. Dette Huringen laget gir seg ikke før vi har skåret 4 mål og Torbjørn legger ballen i nettet. Det skjedde i 83 min i dag også. Da var det avgjort og vi kunne safe inn tre nye poeng. Frustrerte Austad spillere kunne ta den tunge veien hjem til Drammen vel vitne om at de hadde møtt ett bedre fotballag. Den arbeidsmoralen og vinnerviljen dere legger ned i dag gutter er virkelig moro å se på. Bare å glede seg til neste kamp som er mot Fjell 2.