Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - ROS 3-1 (1-0)

10.06.2016

0-1  9  min Severin (Karl)

0-2 70 min Jørgen (Torbjørn)

0-3 82 min Severin (Karl)

1-3 93 min

I dag var det ROS som skulle få stryk av et sterkt Huringen lag. ROS kom til Huringen Stadion fulle av selvtillit og regnet nok med 3 poeng. Huringen ville det annerledes. I garderoben legger Bjørn Tore frem kampplan for dagens match. Fokus er knall hard jobbing i 90 min. Alle gutta virker tent til toppkamp. ROS starter kampen i et voldsomt tempo. Det holder kun 5 min. Før vi tar tak i kampen. Karl gjør comeback i Huringen drakt og etter 9 min spiller han flott igjennom Severin som skårer et fantastisk mål. Utrolig deilig å ta ledelsen 1-0. ROS har ballen en del i løpet av kampen, men skaper kun en målsjanse i løpet av første omgang. Den redder Christopher mesterlig. Han har en strålende dobbelt redning. I stedet har vi 2-3 kjempe muligheter siste 5 min av første omgang. Vi burde gått til pause med litt større ledelse, men er kjempe fornøyd med en fantastisk gjennomført omgang. Alle jobber som helter i hele omgangen. ROS blir frustrert som ikke får til noen ting. De slår kun lange baller på spisser som ikke har bakrom. Spissene til ROS ble avkledd av et utrolig sterkt Huringen forsvar.

I pausen er det god stemning. Bjørn Tore har en fin pepp talk. Alle er helt bestemt på at de skal løpe til krampen tar dem. Vi er sikre på at ROS kommer til å gå ut i hundre i andre omgang. De første 10 min blir viktige.

Vi gjør en ny kjempe omgang. Vi har fullstendig kontroll på ROS. Vi ligger kompakt med hele laget. Vi har hurtige angripere som utfordrer ROS gang etter gang. ROS fortsetter å slå langt som går rett i sekken til Huringen gutta. Etter 60 min setter Torbjørn fart og utfordrer backen sin legger flott pasning 45 garder ut der dukker Jørgen opp og setter ballen sikkert i mål. 2-0 er et faktum og en utrolig viktig skåring. I det 82 min får Severin pasning fra Karl midt på banen. Severin setter i gang et fantastisk soloraid. 3-0 og kampen er punktert. I det 93 min får ROS et ubetydelig trøstemål. De skårer på ett flott frispark.

Denne gjengen er helt fantastisk. Utrolig moro å se på. Nå topper vi 5 div med en kamp mindre spilt. Må også få takk et utrolig publikum. Over 120 tilskuere på en 5 div kamp er ikke mer enn helt fantastisk. Tusen takk for støtten dere gir oss.