Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Skiold - Huringen 2-3 (0-1)

17.06.2016

0-1 40 min Emil

1-1 49 min

2-1 60 min

2-2 76 min Karl (Emil)

2-3 84 min Karl (Jørgen)

I dag var det en av årets tøffeste bortekamper mot Skiold. Vi visste at med samme innstillingen som mot ROS bør vi slå dette laget også. Første omgang er fullstendig overkjøring fra 1. min. Målene lar vente på seg, men vi rundspiller Skiold etter alle kunstens regler. De får knapt låne ballen i de første 45 min. Etter 30 min blir Severin felt rett utenfor 16 meteren. Det er som å få straffespark med Emil på laget. Emil skårer igjen på et fantastisk flott frispark. Vi går til pause med en meget fortjent 1-0 ledelse.

Emil skryter av guttene i pausen. Han er meget fornøyd med spillet. Hvor trygge vi er defensivt og hvor gode vi er til å holde ballen i laget. Ballinnhavet i første omgang er 70/30 til oss. Vi blir enig om gå ut i andre omgang å gjøre det samme.

Dessverre trer regelen i barnefotball til, det laget som blir rundspilt får lov å sette inn en ekstra spiller. Synd for oss at dette er dommeren som blir Skiold beste spiller i andre omgang. Skiold får to soleklare offsidemål. Først etter 49 min, det er minst 3 meter, men dommeren mener han kommer bakfra. I det 60 min får Skiold enda en gavepakke i tillegg til klar offside tar Skiold spilleren med seg ballen med armen. Dommeren ser merkelig nok ikke noen av delen og plutselig ut av intet leder Skiold 2-1. Da starter Skiold med alle tjuv triks som er mulig. Bytter ut og inn hele tiden for å drøye tiden. Vi begynner å bli litt frustrerte, men gutta tar seg sammen. Emil og dagens kaptein Jørgen maner de guttene til å stå på videre. De skjønner at vi er så mye bedre en Skiold at dette bør gå. Vi fortsetter å male på. Etter 76 min får vi belønning for strevet Emil fosser ned til dørlinjen og legger ballen ut til Karl som skårer sikkert 2-2. Nå går vi for alle tre poengene. Skiold har ingen ting å stille opp med mot fotrappe Huringengutter. I det 84 min finner Jørgen igjen Karl med en flott pasning. Karl kommer alene med keeper og setter inn 3-2. Nå angrer Skiold fryktelig på at de har drøyd tiden i store deler av andre omgang. Dommeren bestemmer seg for at her må det legges til minst 4 min, men det hjelper Skiold så svært lite når de ikke får ballen ut av eget forsvar. Gutta viser igjen en fantastisk moral og gir seg ikke før kampen er blåst av. 3 nye meget deilige poeng blir med til Hurumlandet.

Vi må igjen få takke et fantastisk publikum, at over 20 personer tar turen til Drammen for å følge oss fredagskveld er ikke mer enn helt fantastisk. Skiold hadde 0 tilskuere.

Nå avslutter vi vårsesongen med tre hjemmekamper 24, 28 og 30 juni spiller vi på Huringen Stadion.