Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Svene 4-1 (0-1)

30.06.2016

0-1 30 min

1-1 57 min Sigurd (Alexander N)

2-1 60 min Emil (straffe)

3-1 70 min Emil (Sigurd)

4-1 90 min Jørgen (Sigurd)

I dag var det Svene som kom til Huringen Stadion. De lå i bunn av tabellen med 0 poeng, men hadde ikke mange store tap. Gutta sa til seg selv at de ikke måtte ta lett på det, men litt undervurdering lå nok i hode deres uansett. Vi har ballen 95% av kampen. Svene har parkert hele bussen inni egen 16 meter. Vi klander ikke Svene for det, skjønner godt at det er taktikken når bunnlaget skal møte den suverene serieleder. Vi har flere gode muligheter i første omgang. Nyhuus og Jørgen har hvert sitt skudd i aluminiumen. Emil har kjempe mulighet. Det utrolig skjer på eneste muligheten Svene har i hele kampen klarer de å skåre. Vi går til pause med å ligge under 0-1. Skal det utrolige skje, roter vi bort poeng mot bunnlaget. Det må ikke skje.

Emil er rolig i pausen. Han forteller guttene at dette laget skårer vi fort 3-4 mål på 15 min mot. Vi må bare fortsett å spille kula med litt høyere tempo. Ingen grunn til panikk.

At dette laget har tatt mange steg i år er det ingen tvil om. I fjor hadde vi tapt denne kampen, i år stoler vi på egne ferdigheter maler på til målene kommer. Etter 57 min kommer en meget fortjent utligning Nyhuus spiller uegoistisk ballen til Sigurd på blankt 1-1 er et faktum. Da løsner det skikkelig. 3 min senere tar Emil sakene i egne hender. Han vinner ballen på egen banehalvdel. Setter fart over hele banen blir felt og får straffe, som han selv setter sikkert i mål 2-1. Fra nå er det bare spørsmål om hvor stor seieren skal bli. 10 min senere er Emil igjen frempå 3-1 etter flott pasning av Sigurd. Sigurd noterer seg for hele tre målpoeng i dag, da han i 90 min finner Jørgen med en langpasning. Jørgen legger den flott ned på brystet på vel 20-25 meter og klinker den i flott bue over keeper og det står 4-1 som også blir sluttresultatet. 3 nye poeng er velfortjent. Nå tar vi 2-3 ukers sommerferie før vi starter opp med treninger igjen. Vårsesongen har gitt oss 10 seire 1 uavgjort 0 tap. Beste vårsesong for Huringen a-lag noen gang.

Simen Jacobsen fylte 16 år i dag og spilte en god omgang sentralt på midten. Vi gratulerer Simen med dagen.

Igjen er det mye folk på tribunene. Vi takker for den flotte støtten dere gir oss.

Ha en riktig god sommer både spillere og supportere.