Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Austad - Huringen 1-3 (1-2)

25.08.2016

0-1  3 min Nils Otto (Torbjørn)

1-1 31 min

1-2 36 min Emil (Jørgen)

1-3 85 min Emil (frispark)

I kveld var det tøff bortekamp mot Austad. Et lag vi aldri har tapt for, men de har noen gode avdankede fotballspillere som ikke er spesielt godt trent. Nils Otto setter standarden etter 3 min, flott skåring etter pasning fra Torbjørn, 1-0 til oss. Vi styrer kampen fullt og helt. Innsatsen er flere hakk opp fra forrige kamp. Christopher har igjen en kjempe redning på stillingen 1-0 til oss. Moro å ha så god keeper. Uten den muligheten skaper ikke Austad noen ting, utenom på innkast. Det er også slik utlikningen kommer etter ca 30 min. Vår fantastiske forsvarsfirer har full kontroll på Austad. Det må være 5 div yngste forsvarsrekke Simen J (16 år), Dennis J (18 år), Adrian (23 år) og Sigurd (18 år). De spiller som rutinerte gutter. Vi har en fantastisk midtbane som er meget ballsikre i Einar, Jørgen og Emil. Det er også disse som er involvert når vi legger på til 2-1 bare 5 min etter Austad utliknet. Jørgen finner Emil med en flott pasning som sikkert prikker inn sitt 19 mål for sesongen. I angrep har vi Torbjørn og Joachim med sin hurtighet som skaper hodebry for et hvert forsvar i 5 div. Nils Otto som spiss har blitt en storskårer etter sommerferien. Vi går til pause med 2-1 ledelse.

I pausen skryter Emil veldig av innsatsen til alle gutta. Vi er på fra første min. Nå skal vi fortsette i samme stilen i andre omgang.

Det blir stillingskrig i andre omgang. Austad er mest opptatt av dommeren og alt som ikke har med dem selv å gjøre. Det er sjelden en god kombinasjon. Vi sitter med en god følelse på at vi kommer til å vinne denne kampen. Først i det 85 min er det helt sikkert. Vi får frispark fra 17-18 meter. Da er Emil veldig sikker og setter den flott i mål, hans 20 mår for sesongen er et faktum på 11 kamper. 3-1 er til oss og 3 nye poeng blir med til Klokkarstua. Cornelius og Alexander kommer også innpå i andre omgang og bidrar til seieren. Veldig hyggelig at Cornelius er tilbake for fullt. Vi har nå spilt 12 kamper uten å tape, meget imponerende av gutta. Det er to hjemmekamper på rad som venter nå. Første er DBK mandag 5 september.

Igjen må vi takke mange supportere som tar veien til Berskaug og heier på denne flotte gjengen.