Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Stoppen 4-1 (2-1)

15.09.2016

0-1 19 min

1-1 20 min Einar (Emil)

2-1 39 min Einar (Nils Otto)

3-1 75 min Emil (Gøran)

4-1 75 min Einar (Gøran)

 

I dag var det Stoppen som kom til Huringen Stadion. Det er et lag vi alltid tar 3 poeng mot. Det er et rutinert lag med mange gode fotballspillere som nok har hatt sine beste dager på fotballbanen. Vi skulle ikke ta noe seier på forskudd her, men dessverre virket det som vi tok litt lett på det i første omgang. Vi har dårlig balltempo og spiller slik Stoppen liker at kampene skal være. Flytter ikke beina fort nok alt går litt sakte. Stoppen tar ledelsen selv om de i første omgang ikke har en målsjanse. De er knapt nok inne på vår banehalvdel de første 45 min. Baklengsmålet gjørs oss godt. Vi skjønner alvoret og girer opp noen hakk. Det tar kun ett minutt før vi utligner på corner fra Emil. Einar setter den kontant i mål. Einar har funnet skåringsformen, noterer seg for tre nye mål i dag. I det 39 min er han frempå igjen etter pasning fra Nils Otto. Det står helt fortjent 2-1 til pause. Da er vi ganske sikre på at det blir ny seier.

Emil gir en liten "hårføner" i pausen. Vi må opp mange hakk. Alt vi gjør går alt for sakte. Får vi opp tempo har ikke Stoppen sjanse til å henge med sier han.

Vi levere igjen en solid andre omgang. I perioder er det mye flott spill og Stoppen henger ikke med. Det er bare spørsmål om når neste mål skal komme. I løpet av ett minutt avgjør vi kampen med skåring av Emil og Einar. Det stå 4-1 til oss og 15 minutter igjen. Dette kan vi ikke tape. Forsvaret ved Simen J, Adrian, Sigurd og Torbjørn spiller igjen en stor kamp. Stoppen får kun to muligheter i løpet av hele kampen. Christoffer henter igjen frem en kjempe redning og vi vinner kampen meget fortjent 4-1. Nå leder vi igjen serien 7 poeng foran ROS og det er kun fire kamper igjen. Den solide målforskjellen er nesten ett ekstra poeng.

Igjen stiller vårt flotte publikum opp. Tusen takk for støtten igjen.

Nå har vi kun en hjemmekamp igjen denne sesongen. Da satser vi på full tribune og stor stemning.