Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

ROS - Huringen 1-2 (0-0)

30.09.2016

0-1 52 min Einar (Emil)

0-2 68 min Adrian (Emil)

1-2 77 min

 

Å bli seriemestere på rivalens hjemmebane ingen ting kan bli bedre enn det. Når i tillegg hjemmelaget prøver å lage ett poeng av vi møtes i samme divisjon neste år er det jo bare å glede seg. To kamper mot ROS i 2017 blir vel de sikreste 6 poengene vi kan få.

I praten før kampen analyserer Emil ROS helt perfekt. Vi skal gå ut i høyt press for å overraske dem. Etter 20 min skal vi legge oss litt lavere. Vi vet ROS har en kjapp spiss som de slår langt på. Det er alt de har, så stopper vi det vinner vi kampen.

Som sagt så gjort. Vi skaper flere gode muligheter første 15 min. Vi presser ROS høyt og vinner igjen ballen på deres banehalvdel. Vi er alene med keeper to ganger. Vi har skudd i stolpen og Einar blir felt. Sole klar straffe, men dessverre mener ikke dommeren det og det er jo han som bestemmer. ROS skaper ingen ting første 45 min. Vi går til pause på stillingen 0-0.

Emil er meget fornøyd med guttene i pausen. Igjen følger de kampplan til punkt og prikke. Fortsetter vi dette spille i andre omgang vinner vi kampen og seriemesterskapet sier Emil.

Det går ikke mer enn 7 min før vi får velfortjent skåring. Einar skårer etter flott frispark fra Emil. I denne perioden er vi virkelig gode. Sjelden har nok ROS at så lite å stille opp med på hjemmebane som de har i dag. Vi er agressive i presset. ROS triller ball på egen banehalvdel. Så fort de krysser midtlinjen med en langpasning vinner vi ballen. Etter et drøyt kvarter øker vi til 2-0 flott corner fra Emil som Adrian en av kampens virkelig store spillere setter enkelt. Da roer nervene seg på sidelinje. ROS kan umulig skåre tre mål på oss. De har ikke hatt tre skudd på mål på de første 70 min. Vi fortsetter å kjøre kampen. Emil og Karl har kjempe muligheter til å legge på til både 3-0 og 4-0, men det går rett på utsiden av stolpen. I en meget god periode for Huringen klarer ROS å komme til en sjanse og reduserer til 1-2 når det er 13 min igjen. Fortsatt føler vi oss veldig trygge. Vi trenger kun ett poeng for å bli seriemester, så dette bør gå greit. ROS presser litt mer på nå, men det gir oss gode kontringsmuligheter. Bare uflaks gjør at vi ikke skårer flere mål. Dommeren blåser av og vi kan sprette champagnen på vår største rivals hjemmebane. Bedre enn dette blir det ikke.

"We are the champions" dundrer i veggene på ROS arena. For en fantastisk gjeng. Vi snakker kameratskap, samhold, ferdigheter, taktisk klokskap og seriemester

Vi må igjen takk et fantastisk publikum som stiller opp i hopetall på Spikkestad. Det var flere folk fra Hurum enn fra Røyken. Imponerende og en stor takk til dere alle.

Nå har denne historiske gjengen to kamper igjen av 2016. Målet nå er å gå ubeseiret gjennom sesongen. Hvem hadde trodd det før seriestart?