Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Skiold 3-1 (1-1)

09.10.2016

1-0 11 min Torbjørn (Dennis)

1-1 32 min

2-1 59 min Emil (Gøran)

3-1 61 min Gøran (Skiold)

Årets siste hjemmekamp var mot Skiold. Selv om vi avgjorde serien forrige runde ønsker vi sterkt å vinne de to siste kampene, slik at vi blir ubeseiret i årets 5 div. Skiold har som alltid et godt lag. Vi begynner kampen bra med høyt press. Alt etter 11 min tar vi ledelsen 1-0 ved Torbjørn. Det er Dennis som kombinerer fint med Emil før Dennis slår en flott pasning foran mål til Torbjørn som ikke lar seg be to ganger. Vi fortsetter å spille bra resten av omgangen. Vi har mange flotte kombinasjoner og triller kula bra i laget. Etter 32 min kommer Skiold til en av sine få sjanser. Den benytter de godt og utligner til 1-1. Vi fortsetter å skape sjanser i det 40 min er det utrolig at vi ikke setter inn dagens andre mål. En utrolig trippelsjanse klarer vi ikke å få i mål, vi går til pause med 1-1.

Emil krever at alle løfter seg noen hakk i andre omgang. Ballen må forflyttes kjappere i laget og vi må være nøyere i valgene vi gjør. Guttene er helt enig og sier de skal vinne denne kampen også.

I andre omgang fortsetter vi det bra spillet. Ballen går enda fortere i lagdelene slik som vi ble enig om i pausen. Vi har god kontroll på Skiold etter 57 min blir Gøran spilt igjennom. Han lobber ballen over keeper, men han får en hånd på den og er uten for 16 meteren. Vi får frispark fra ca 18 meter og keeperen til Skiold får rødt kort. Frispark fra dette holdet er så godt som mål når Emil er på banen. Han gjør som han pleier setter den vakkert i venstre kryss, 2-1 til oss. Det går ikke mer enn 2 min før Skiold roter det til for seg selv. Gøran snapper ballen, runder keeper både en og to ganger før han setter inn 3-1. Da er det ikke tvil om at vi kommer til å dra i land nok en seier. Når dommeren blåser av kampen har disse guttene vunnet 9 av 9 hjemmekamper 41-10 i målforskjell på Huringen Stadion. En helt utrolig prestasjon. Etter kampen ble det markering med stor flott marsipankake på tribunen sammen med det supre hjemmepublikummet vårt.

Tusen takk til alle som har støttet laget i hele år. Håper vi ser der alle igjen til neste år.

Vi har en seriekamp igjen borte mot Skrim til lørdag. Før vi avslutter sesongen med KM kamp på nøytral bane mot Holværingen 22 oktober kl 13.00 på Falkbanen i Hokksund.