Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Skrim - Huringen 0-8 (0-4)

15.10.2016

0-1  5 min Emil (Gøran)

0-2 25 min Adrian (Emil)

0-3 38 min Adrian (Einar)

0-4 44 min Emil (Gøran)

0-5 65 min Torbjørn (Emil)

0-6 68 min Alex Jensen (Einar)

0-7 73 min Torbjørn (Sigurd)

0-8 76 min Emil (Sigurd)

Årets siste kamp var borte mot Skrim. Vi hadde noen forfall til kamp blant annet vår eminente keeper Christoffer Brucker. Vi reiste med 13 mann og Jørgen tok sporty på seg keeper plassen.

Etter seieren mot ROS for noen runder siden var vi alt seriemestere. Motivasjonen de siste rundene var å gå hele sesongen uten tap. Siste hinder på den veien var Skrim. Skrim har fått et fantastisk flott anlegg det kan ingen ta fra dem. Igjen viser denne gjengen samhold, samarbeid og kameratskap på høyt nivå. Alt etter 5 min sitter første ball i nettet bak Skrim keeperen. Flotte kombinasjoner med flere spillere der Gøran er nest sist og serverer Emil som kalt og rolig setter den i mål. Vår fantastiske midtstopper Adrian ønsker å avslutte sesongen som en stor goalgetter. Han putter like godt to mål i løpet av snaue 15 min etter pasning fra Emil på første og Einar på andre. Emil ønsker ikke å skåre mindre mål enn vår midtstopper, så han legger på til 4-0 ett min før pause etter nok en pasning fra Gøran. Gøran har hatt et fantastisk comeback i høst. Noterer seg med to nye målpoeng i dag.

I pausen roser Emil guttene helt fortjent. Nivået vi holdt i hele år fortsetter vi med selv om kampen ikke betyr all verden for oss i dag. Nå har vi 45 min igjen av seriekampene. Nå avslutter vi med still sier Emil.

Guttene gjør som de alltid pleier gjennomfører kampplan til punkt og prikke. Etter 65 min noterer Torbjørn seg på skåringslisten etter pasning fra Emil. Alex Shoot Jensen skårer også sitt første for sesongen etter pasning fra Einar. Veldig gøy at også Shoot får et fortjent mål. Kvarteret før slutt skårer Torbjørn ett meget flott mål, dribler 2-3 Skrim spillere og setter den i stolpen og inn. Sigurd har assist på dette målet. Sigurd synes det var veldig stas og sørger for en ny assist til Emil 3 min senere. Det står hele 8-0. Skrim er utspilt etter alle kunstens regler. Nå hadde det vært fantastisk moro å holdt nullen i siste kamp. Jørgen har gjort en kjempe kamp i mål og alle gutta håper virkelig at vi holder nullen. Tre min før slutt får dessverre Skrim straffe. Flere av gutta synes det var virkelig trist. Hadde jo vært så moro om Jørgen hadde holdt nullen i dag. Skrim gjør seg klar til å ta straffen, referenten på facebook gjør seg klar til å skrive 1-8, men da skjer det utrolige. Jørgen er som en tiger nede venstrehjørnet og holder ballen i fast grep. Det er ikke til å tro. I glede over å redde straffen skyter han ballen ut ikke så alt for bra rett til en Skrim spiller på 40 meter. Han klinker til på helvolley ballen har flott bue mot målet, nei nei roper vi. Igjen tar Jørgen frem en utrolig redning slår ballen til hjørnespark. Kampen er slutt vi vinner siste kamp 8-0. Fullfører sesongen med 17 seiere og bare 1 uavgjort. Avgi kun to poeng på en hele sesong er ikke mer en imponerende. Ikke mange lag som har gjort det. I tillegg til de alt nevnte gjør Joakim, Cornelius, Nyhuus og Burges en kjempe kamp. Simen Jacobsen er kun 16 år spiller en stor kamp på sentralmidtbane.

Gratulerer gutter det har vært helt fantastisk å følge dere i år. Nå gjenstår kun KM kamp mot Holeværingen neste lørdag kl 13.00. Vi håper å få satt opp buss til kampen. Den går fra Hovenga kl 11.00 lørdag 22/10. Følg med på facebook om vi får det til. Plass til supportere på denne bussen også.