Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Birkerbeineren - Huringen 4-2 (0-1)

06.04.2017

32 min 0-1 Adrian (Emil)

55 min 0-2 Einar (Emil)

76 min 1-2

78 min 2-2

84 min 3-2

87 min 4-2

 

Så kom første tapet siden 27 september 2015. Det måtte komme til slutt, men måten det kom på var helt fryktelig. Birkebeineren som spilte i 2 divisjon for tre år siden regnet vi med skulle bli tøff motstand. Første 15 min er det ganske jevnt. Spillet bølger frem og tilbake. Vi tar gradvis mer og mer over kampen. Det ligger et mål i luften. Rundt det 30 min får vi frispark i god posisjon. Emil gjør seg klar og fyrer av et skudd som keeperen må gi retur på, der er Adrian frempå og vi leder 1-0. Nå tar vi fullstendig over kampen. Embrik spiller Emil flott igjen om bare tre min senere, men keeperen redder fantastisk. Vi går til pause med en fortjent ledelse.

I pausen har vi igjen en god prat og legger en god plan for å vinne en ny kamp.

Vi går ut i høyt tempo og presser Birkebeineren helt bak på. Skaper flere gode målsjanser. I det 55 min legger Einar på til 2-0 etter corner fra Emil. Birkebeineren som stort sett har tapt fotball kamper i tre siste år mister alt av selvtillit. Vi kjører på skaper flere store sjanser. Embrik skårer sitt første mål i Huringen drakta etter 58 min tror vi, men dessverre dommeren får det ikke med seg. Det var samme dommer som ga bort straffe til Austad på overtid som denne kan ikke dømmer mål som er 50 cm over linjen. Det var fryktelig svakt at ikke en hellers meget god dommertrio så det.

Når det er 15 min igjen av kampen skjer det som er helt umulig å forstå. Vi gir bort fire mål til Birkebeineren. Vi er faktisk nest sist på alle fire målene. Hvis man skal finne noe som helst positivt å si om dette må det være at vi ikke kan tro vi er bedre enn vi er. Etter 1 ½ år uten tapt i seriekamp så begynte vi å tro at vi var uovervinnelig samme hva vi gjorde. Det ble vi straffet knallhard for. Vi taper kampen 4-2 uten at Birkebeineren har skapt en eneste sjanse selv.

Emil sier klart og tydelig ifra hva han synes om denne opptreden fra laget. Han tar det på en meget fin måte. Han kunne valgt å gi noen av spillerne den kjente «hårføneren» til SIR Alex. Det gjorde han ikke. Håper alle tar dette siste kvarteret som en lærepenge. Nå er det bare å møte på trening tirsdag og ta en god påskeferie etter det. Neste kamp er borte mot Stoppen, de skal få merke at vi har lært noe i kveld. Da skal det ikke deles ut julegaver og bursdagsgaver i stor stil som i dag.