Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Stoppen - Huringen 2-5 (0-2)

24.04.2017

 8 min 0-1 Nils Otto (Einar)

13 min 0-2 Dennis (Joakim P)

62 min 1-2

70 min 2-2

77 min 2-3 Karl Henrik (Dennis)

85 min 2-4 Karl Henrik (Emil)

90 min 2-5 Emil (Jørgen)

 

Det var klart for tredje tøffe bortekamp på rad. Denne gangen gikk turen til Stoppen. Det var et ufyselig vær i tillegg. Det snødde og blåste. Gutta var veldig klare for revansje etter det unødvendige tapet i forrige kamp. Alt etter 8 min tar vi ledelsen ved Nils Otto etter glimrende pasning av Einar. Det var et meget bra angrep. Det går ikke lange tiden før vi øker til 2-0 ved Dennis. Emil slår som vanlig presis corner som Joakim P hedder knallhardt på mål, keeper må gi retur som Dennis oppfatter kvitt og setter inn 2-0 målet. Vi spiller en meget god første omgang. Vi går til pause og vet Stoppen aldri gir seg.

Når vi kommer ut av garderoben til andre omgang blir vi møtt av et voldsomt uvær. Vinden har økt og det snør vannrett. Første kvarteret har vi ganske god kontroll. Mye av spillet foregår på vår halvdel grunnet den voldsomme motvind. Vi sliter med å få ballen ut. Femmeterutspill stopper rett utenfor 16 meteren. Det blir mange farlige situasjoner og Stoppen får bokstavelig talt blåst inn to mål. Vi frykter det verste siden vi ikke har skapt noe i hele andre omgang og det er kun 15 min igjen. Heldigvis viser gutta hvilken fantastisk gjeng de er som jobber for hver andre. Kampen endret helt karakter etter 2-2 målet, i stedet for å falle helt sammen kjører vi helt over Stoppen siste 15 min. Stoppen trodde de hadde snudd kampen og lurer nok enda på hva som traff dem siste 15 min. Da storspiller vi og skårer tre flotte mål. To ved Karl Henrik som har tatt turen helt fra Tromsø for å hjelpe oss. Han får pasning av Dennis på første og Emil på andre. I siste minutt fastsetter Emil resultatet til 5-2 etter pasning fra Jørgen. Alle gutta gjør en kjempe jobb i dag. De står opp for lagkompisen og ønsker å vinne kampen. Tobias Ekolt debuterer for a-laget i seriekamper. Alt etter ett min kommer han inn for en skadde for fulgt Gøran. Tobias gjør sine saker meget bra. Virkelig moro og se at unggutta står frem.

Vil takke Stoppen for en god og spennende kamp. Litt syn at "gæmlis" eneste mulighet til å få med seg noen som helst er å sparke ned våre unge gutter. Vi fikk tre skader bare fordi Stoppen er alt for tunge og trege. Synes det er litt synd at dommerne ikke slår litt hardere ned på slik destruktiv innstilling.

Neste gang er det endelig årets første hjemme kamp hvis værgudene er med oss.

Håper det kommer mye folk på stadion fredag 28 april kl 19.00