Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Fjell 0-3 (0-2)

28.04.2017

13 min 0-1

21 min 0-2

70 min 0-3

 

Vår første hjemmekamp måtte flyttes til Tofte Stadion grunnet fryktelig vær i hele dag. Vi må takke Morten Strømnes som stiller banen til vår disposisjon. Vi får en flott velkomst med god service. Virkelig hyggelig med slike gode naboer i syd.

Motstanderen i dag var Fjell som har et litt frynsete rykte som klubb. De gjorde alle fordommer til skamme. Ledelsen rundt dette laget har virkelig tatt tak og vi møtte et meget sympatisk lag. Dessverre er vi like gjestfrie som våre naboer i sør vi gir bort tre mål til Fjell. I løpet av 8 min ødelegger vi hele kampen. Etter 13 min lager vi unødvendig frispark på 20 meter. Vi tar ikke den defensive jobben, Fjell tar kjapt frispark bak vårt forsvar. Slår inn foran mål og det står 0-1. Vi jobber videre og i det 20 min har vi tidens mulighet til å utligne, men misbruker den. Fjell kontrer og får frispark på 17-18 meter. De skyter og den går så vidt over streken. Det står 2-0 til pause.

Emil er oppgitt over dårlig vilje i pausen. Vi må være til stede i 45 min. Han sier ikke så mye mer enn at vi å bruke andre omgang til å vise oss fra en bedre side.

Det gjør vi også, men vi er for upresise i pasningsspillet i dag. Alt for ofte spiller vi ballen rett til en Fjell spiller i avgjørende situasjoner og får kontring imot. Andre omgang er ikke mer enn 2 min gammel når Jørgen skyter i stolpen, det er liksom den dagen i dag. I løpet av kampen brenner vi 4-5 kjempe sjanser, samtidig som vi gir gavepakker til Fjell. Vi har nå møtt to lag fra 4 div i fjor og tapt begge kampene. Vi har ikke råd til og ikke være skrudd på når vi møter disse lagene. Da staffer de oss knallhardt. I det 70 min sover vi igjen når vi får frispark imot. Det står 0-3 som også blir slutt resultatet. Hvis vi skal ta med oss noe positivt fra denne kampen er det at vi skaper 4-5 kjempe sjanser. Det bør være nok til å kunne vinne kampen. Vi får lære av denne kampen og komme sterkere tilbake om en uke.

Tusen takk til Tofte Fremad som låner bort bane til oss. Vi lover å vise oss fra en bedre siden neste gang vi får låne den fantastisk flotte banen deres.