Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Åmot/Modum 2 - Huringen 2-5 (2-0)

05.05.2017

1-0 22 min

2-0 28 min

2-1 46 min Emil (Nils Otto)

2-2 49 min Gøran (Jørgen)

2-3 58 min Nils Otto (Torbjørn)

2-4 77 min Cornelius (Embrik)

2-5 81 min Severin (Jørgen)

 

I dag var det Åmot/Modum 2 som var motstander. Vi visste det ville bli en tøff kamp når vi så Modum hadde tatt med seg 5 spillere fra første laget til denne kampen. Emil sa klart ifra før kampen at nå måtte alle stå frem og heve seg fra forrige kamp. Det gjorde vi fra første minutt. Vi skapte flere store sjanser, men ballen vil ikke i mål. Så skjer det utrolige Åmot skårer på sin første mulighet etter 22 min, det går bare 6 min før det står 2-0 til Åmot. Det er helt uforståelig at vi ligger under i denne kampen. Vi burde ledet med 2-3 mål til pause.

Emil har en fin prat i pausen. Han er meget positiv og sier dette vinner vi. Det er bare å fortsette som i første omgang.

Andre omgang er ikke mer enn ett min gammel før Emil reduserer etter flott pasning fra Nils Otto. Tre min senere utligner Gøran etter pasning fra Jørgen. 9 min senere er snuoperasjonen et faktum Nils Otto legger på til 3-2 etter flott forarbeid av Torbjørn. Nå snur vi oss ikke tilbake og kjører over Åmot etter alle kunstens regler. Cornelius kommer inn, tre minutter senere legger han på til 4-2 etter dagens flotteste angrep. Ballen går hurtig i lengde retningen. Emil spiller ballen kjapt opp på Jørgen som vender opp slår ut på kanten hvor Embrik bruker farten sin fosser ned til linjen og legger inn foran mål. Fantastisk spill. I det 81 min punkterer vår hjemvendte amerikaner Severin matchen etter pasning fra Jørgen. 5-2 og vi tar en meget sterk og fortjent borteseier.