Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Vikersund 9-2 (5-1)

14.05.2017

1-0  2 min Nils Otto (Emil)

2-0  8 min Severin (Emil)

3-0 10 min Einar (Severin)

3-1 13 min

4-1 24 min Einar (Emil)

5-1 30 mi Nils Otto

6-1 47 min Emil (Gøran)

7-1 52 min Severin (Gøran)

8-1 72 min Severin (Torbjørn)

9-1 80 min Torbjørn (Nils Otto)

9-2 82 min

Endelig skulle vi igjen spille på vår fryktede hjemmebane. En bane vi ikke har tapt på siden 8 juni 2015. I dag var det Vikersund som skulle få kjenne det på kroppen. Alt etter 2 min setter Emil standarden med flott frispark som Nils Otto forlenger videre i mål. Før det er gått 15 min er det alt 4 mål tre av de er til oss. Severin etter ny pasning fra Emil øker til 2-0. Så kaster keeper til Vikersund ballen rett i beina på Severin som finner Einar og det står 3-0 etter 10 min. Vi slurver litt og gir Vikersund en gavepakke og det står 3-1. Vi fortsetter å dominere kampen resten av første omgang. Skaper mange god sjanser uten å slippe til Vikersund noe mer. Etter 24 min øker Einar til 4-1 etter pasning fra Emil. I det 30 min gir keeper til Vikersund en ny gavepakke til Nils Otto. Vi kan gå til pause med en solid 5-1 ledelse. Gutta imponerer stort i første omgang.

Emil bruker pausen til å skryte av gutta. Vi er skrudd på fra første min. Vi er engasjert alle mann. Alle har virkelig lyst til å gjøre en jobb for kompisen. Moro å se på. Vi skal fortsette i andre omgang er beskjeden fra treneren.

Vi går ut i 100 og alt etter 2 min avgjør vi kamp da legger Emil på til 6-1 etter flott pasning fra Gøran. Gøran synes det er veldig moro med assist, så 5 min senere finner han Severin denne gangen og det står 7-1. Da klarer treneren til Vikersund å gjøre ydmykelsen komplett ved å bli sendt på tribunen etter å ha skjelt ut dommeren etter alle kunstens regler. Det gjør ikke saken veldig mye bedere for Vikersund. Severin og Torbjørn legger på to til før Vikersund får ett trøste mål ti min før slutt. Vi vinner kampen hele 9-2. Det blir en lang reise hjem for våre gjester.

Vi ser frem til flere fantastiske kamper på Huringen Stadion. Publikum svikter ikke i år heller. De er på plass i stort antall fra første kamp. Gutta setter stor pris på alle som kommer på kamp.