Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

ROS - Huringen 0-2 (0-2)

22.05.2017

0-1 19 min Emil (backen til ROS)

0-2 45 min Nils Otto (Einar)

I dag gikk turen til Spikkestad KG, som dessverre har blitt en meget dårlig KG bane. Trist å se at et så flott anlegg har forfalt så mye. Den ligner mest på en gammel nålefilt KG bane. Ballen ruller vanvittig fort og banen er ikke lett å spille på. Derfor visste vi at det ble en tøff kamp i kveld. Emil får guttene til å være 110% skjerpet fra vi møter i garderoben til kampen er slutt. Vi går ut på banen og bestemmer fra første sekund. Vi holder nullen og fremstår bunnsolid i hele matchen. Etter 19 min serverer backen til ROS en gavepakke til Emil. Alene med keeper er Emil iskald og setter inn 1-0. Vi fortsetter å kjøre kampen. Skaper sjanse på sjanse. I siste sekund får vi corner som Emil slår på bakere stolpe, hvor Einar header ballen tilbake tvers over felt hvor Nils Otto treffer med et perfekt hodestøt 2-0 til pause er fantastisk deilig.

I pausen blir vi enig om at å holde nullen hadde vært veldig moro i dag. ROS har ikke sluppet til en eneste gang i løpet av 45 min. Det skal de ikke gjøre siste 45 min heller.

Vi leverer en ny solid omgang. Skaper masse sjanser på løpende bånd. ROS spiller 90 min uten et skudd på vårt mål. Fantastisk innsats av alle mann. Hvis vi skal fremheve en i dag må det bli vår nye midtstopper Joakim Pedersen. Han er stor i dag. Rydder unna alt som er. Har en vinnerskalle som er fantastisk for laget. Har gitt oss en ny dimensjon i spillet i år. Ingen ting er bedre enn å reise fra Spikkestad med tre nye poeng. Det var klasseforskjell på lagene i dag. ROS jobbet bra, men var aldri i nærheten av og true oss i dag.

Igjen så stiller publikum opp i stort antall. Veldig gøy at så mange følger oss også på bortebane.

Til uken blir det en knallhard uke med tre kamper på fem dager. To hjemme og en lang bortekamp på fredag 2 juni mot Geilo.