Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Åssiden 2 0-1 (0-0)

29.05.2017

0-1 75 min

I dag var det Åssiden 2 som kom til Huringen Stadion. De kom med hele 7 spillere som spilte på første laget fredag. Vi skjønte det ville bli en tøff kamp. Emil la en god kampplan som alltid. Gutta svarte med å gi 110 % i hele kampen. Åssiden er så gode som vi forventet. Det er uten tvil det beste laget som har spilt mot oss på Huringen Stadion på mange år. Første omgang er det høyt tempo og spillet bølger frem og tilbake. Begge lag har flere gode muligheter. 0-0 til pause er et helt greit resultat.

Andre omgang er vi veldig gode. Vi skaper flere store sjanser på rekke og rad. Dessverre er vi ikke gode nok i avslutningsøyeblikket. Ballen stryker rett på utsiden av mål, keeper til Åssiden har noen gode redninger. Midt i alle disse sjansene kontrer Åssiden på oss, de kommer alene igjennom. En meget god Joakim Hafslien redder mesterlig. I det 73 minutt er alle sikre på at det er straffe, men dagens dommer er ikke enig. Åssiden går rett i angrep og får frispark på en situasjon som er mindre frispark enn den vi blir snytt for i andre enden 30 sekunder tidligere. Frisparket Åssiden tar fra 25 meter er det ikke mye vår gode keeper kan få gjort noe med, den sitter limt i krysset. Vi mister ikke motet fortsetter å skape sjanser for å få med oss ett poeng. Det nærmeste vi kommer er skudd på innsiden av stanga tre minutter før slutt. Utrolig bitter at vi taper vår første kamp på Huringen Stadion siden 6 juni 2015. Kampens gode dommer Kristoffer Helgerud synes dette er en av de beste 5 div kampene han har sett. Høyt tempo, spillet bølger frem og tilbake.

Det vi skal ta med oss fra denne kampen er at vi kan slå absolutt alle lag i 5 div i år hvis vi har marginene med oss. Det er gøy å spille kamper på så høyt nivå som det er i årets 5 div.

Igjen var det fullt av publikum på tribunen. Stor takk for at dere tar turen. Håper vi ga dere flott underholdning tross tapet. Torsdag møter vi nytt topplag Åskollen på vår hjemmebane.