Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Åskollen 5-2 (4-0)

01.06.2017

1-0  3 min Einar (Emil)

2-0 13 min Einar (Emil)

3-0 21 min Einar (Severin)

4-0 25 min Severin (Emil)

4-1 55 min

4-2 78 min

5-2 85 min Joakim P (Severin)

Åskollen kom på besøk til Huringen Stadion denne torsdagskvelden. De spilte i 2 div for to år siden. Skulle egentlig spilt i 4 div i år, men søkte seg ned i årets 5 div for å kunne knuse alle andre lag. De kom til Huringen Stadion med et stjernegalleri av de sjeldne. Emil legger igjen en fantastisk kampplan. Han gjorde guttene oppmerksomme på at de kom til å møte et fantastisk bra lag i dag, men de er ikke godt organisert som oss. Vi er bedre trent enn dem og kan løpe de i senk.

Hvilken første 25 minutter vi skulle bli vitne til på Huringen Stadion. Tror aldri det er spilt bedre fotball på vår hjemme bane. Einar blir "man of the match" med hattrick på 21 minutter. Emil slår en presis corner som Einar kriger i mål. 10 min senere kombinerer Emil og Einar fantastisk og det står 2-0. I det 21 min får Einar en flott pasning fra Severin, han skrur den rundt midtstopperen til Åskollen fra hjørne av 16 meteren. Kommer nok høyt opp på listen når vi snakker om årets mål. Før det har gått halvtimen, nærmere bestemt 25 min legger Severin på til 4-0 etter flott pasning fra Emil igjen. Åskollen lurer på hva som har truffet dem. De kom hit og var ganske sikre på å få med seg tre poeng. Benken til Åskollen ble mer opptatt å kjefte på alt og alle i frustrasjonen over å bli fullstendig overkjørt av et fantastisk Huringen lag. Vi går til pause med 4-0.

Selv på 4-0 er vi ikke sikre på at dette skal holde helt inn. Veldig viktig at de ikke får mål de første 10 min, da vil frustrasjonen spre seg i laget.

Gutta jobber knallhardt for å holde Åskollen på avstand. De presser på og etter 55 min får de en redusering, det står 4-1. Nå er det viktig å holde de unna slik at de ikke får flere mål. Det holder helt til 78 min da sitter den igjen 4-2. Nå må gutta vise hva som bor i dem. Det gjør de i høyeste grad. De skaper flere gode muligheter og i det 84 min setter Joakim P spikeren i kista etter flott innlegg av Severin, 5-2 til oss. Nå er det nærmere 6-2 til oss enn mål til Åskollen.

I dag er alle gutta helt fantastiske. For en gjeng. De imponerer stort. Nå er det bare å glede seg til ny kamp i morgen borte mot Geilo. Blir ikke noe problem med kamp i morgen nå, etter følelsen vi sitter igjen med etter i dag går det helt fint.

Takker igjen de fantastiske supporterne våre. Dere fikk virkelig se festfotball i dag.

I morgen får dere følge med på "live updated" på facebook.