Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Geilo - Huringen 2-8 (0-5)

03.06.2017

0-1 10 min Embrik (Severin)

0-2 15 min Severin (Emil)

0-3 26 min Severin (Nils Otto)

0-4 35 min Embrik (Severin)

0-5 40 min Embrik (Severin)

0-6 51 min Severin (Joakim H)

0-7 75 min Nils Otto (Tobias)

1-7 77 min

2-7 80 min

2-8 90 min Emil (Severin)

 

Med kun 24 timers hvile reiser vi til Geilo. Det er 4 timer fra Hurum med kamp start kl 20.30. Vi skal spille mot et lag som har vunnet alle hjemmekamper. Vi har en knallhard match mot Åskollen i beina. Vi håper på tre poeng, men er meget fornøyd med ett poeng. Jørgen og Einar er ute med gulekort. Vi er kun en innbytter. Alt ligger til rette for å gå på en smell, men nei dette laget slutter ikke å imponere. Etter 10 min skårer Embrik sitt første mål i Huringen drakta, etter flott forarbeid av Severin. Kun fem minutter senere er det Severin som øker til 2-0 pasning fra Emil. Severin er ikke fornøyd med det han legger på til 3-0 i det 26 minutt pasning Nils Otto. Det kommer nok inn i historiebøkene til Geilo som en av de flottest målene på stadion. Siste ti minutter av omgangen fullfører Embrik et hattrick med skåring i 35 og 40 minutt. Hvilken omgang etter å ha spilt kjempe kamp i går.

Emil hyller guttene i pausen. Det skulle ikke være mulig å være så gode kun 24 timer etter forrige kamp.

Vi bruker kun 6 minutter av andre omgang til å punkter matchen fullstendig, da legger Severin på til 6-0 etter pasning fra Joakim Hafselien[GU1] . Ja dere leser riktig målgivende fra vår keeper. Kvarteret før slutt øker Nils Otto til 7-0. Det er i ferd med å bli veldig stygt for Geilo. Som de gentlemen vi er gir vi hjemmelaget to tørste mål, men bare for å bevise vår overlegenhet setter Emil inn 8-2 på lurt frispark i det 90 minutt. Trenere til Geilo hyller oss som det beste laget som har gjestet Geilo Stadion. Han var meget imponert.

Utrolig nok møter det opp to supportere på bortekamp i Geilo også, det er foreldrene til Embrik. Og hvilken kamp spilte Embrik i dag. Han skårer hattrick i første omgang.

I kveld har vi feiret oss selv på fantastiske leiligheter i Geilo. Det har blitt pizza og noe godt og drikke. For en fantastisk gjeng dette er. Bedre kompiser finnes ikke. Ta seks poeng på mindre enn 24 timer er det ikke mange lag som gjør på noen nivåer.  

Torsdag møter vi Vestfossen 2 hjemme før vi skal ha Huringen cup i helgen.