Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Vestfossen 7-3 (6-1)

08.06.2017

1-0   5 min Nils Otto (Emil)

2-0   8 min Severin (Emil)

3-0 19 min Emil (Julian)

4-0 28 min Embrik (Severin)

5-0 36 min Severin (Vestfossen back)

5-1 39 min

6-1 45 min Severin (Vestfossen back)

6-2 47 min

7-2 52 min Severin (Straffe, Emil felt)

7-3 65 min Selvmål Nikolay

 

I dag var det Vestfossen som skulle dra hjem fra Huringen Stadion med 0 poeng. Vi var spent før kampen da Vestfossen stilte med samme lag som slo Holeværingen 2-1 i siste kamp. Denne gjengen er så fulle av selvtillit at det spiller ingen rolle hvem som er motstander. Vi er på fra første sekund, det går ikke mer enn 5 min før vi tar ledelsen. 1-0 ved Nils Otto etter pasning fra Emil. 2-0 kommer kun tre min senere etter meget godt spill. Ballen går fra spiller til spiller før Emil finner Severin som er blitt litt av en måltjuv. Før det er spilt 20 min er det Julian som vender fint opp på venstrekanten og finner Emil som drar av både en og to mann før han skyter i lengste hjørne. I det 28 min bygger vi opp et nytt flott angrep, ballen går på en touch, Severin legger inn flatt foran mål hvor Embrik dukker opp og setter sitt fjerde mål på to kamper. Målene kommer tett nå. Backen til Vestfossen spiller Severin flott igjennom som ikke gjør noen feil og øker til 5-0. Dessverre blir vi litt ukonsentrert og Vestfossen får et trøstemål før pause. Severin ønsker å lede med 5 mål til pause, så han jakter nok en dårlig klarering fra Vestfossen og setter inn 6-1 i siste sekund. Det er pause.

Emil synes vi gjør en helt grei første omgang. Det er mange som virker tunge i beina etter fire kamper på 10 dager. Vi bytter tre mann i pausen. Vi skal jage etter flere mål i andre omgang.

 

Det er ikke mange minutter ute i andre omgang før Vestfossen igjen er frempå, 6-2 står det. Emil bestemmer seg for at de ikke skal få troen på noen poeng. Han drar av 2-3 mann inne i feltet før han blir felt, helt klart straffe. Severin setter den sikkert i mål til 7-2. Severin skårer da sitt fjerde mål for dagen og sjuende mål på to kamper. Helt rått av den unge amerikaneren. Vi lar Vestfossen få ett trøstemål til, og kampen ebber ut med 7-3 seier til oss. Det var en svak andre omgang, men vi kan ikke være misfornøyd når vi vinner solid og topper tabellen foran Holeværingen. Nå har vi to kamper igjen før vi tar sommerferie. Vinner vi de to siste vil vi være serieledere etter halvspilt serie. Det hadde vært veldig gøy. Nå får guttene en velfortjent pause fra kamper frem til 22 juni. Den skal vi bruke godt med gode treninger, så skal vi ta 6 poeng til før sommeren.

Igjen er det helt fullt på tribunen. Fantastiske supportere. Tusen takk for at dere stiller opp.