Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Holværingen 4-1 (2-0)

26.06.2017

1-0 13 min Nils Otto (Emil)

2-0 40 min Nils Otto (Einar)

3-0 47 min Karl Henrik (Einar)

4-0 63 min Karl Henrik (Nils Otto)

4-1 80 min

 

Siste kamp før ferien var toppkamp mot Holeværingen. Vi visste det ville bli tøft, men hadde god tro på seier. Selv om Holeværingen ligger på toppen sammen med oss, har de tapt tre kamper mot topp 5 lagene. De har kun klart å vinne mot Åskollen på walkover.

Det er en litt nervøs start på kampen, begge lag føler seg litt frem hvordan motstanderen er. Høyt tempo med mye feilpasninger første fem min. I det 6. minuttet får vi en meget god sjanse som Karl setter i stolpen. Herfra og ut snur vi oss ikke tilbake. Vi kjører fullstendig over Holeværingen. Etter 13 min sitter den endelig, 1-0 Nils Otto header inn corner fra Emil. Vi fortsetter å kjøre kampen og ruller opp flere gode angrep. Det ligger flere mål i luften. I det 40. min er Nils Otto frempå igjen, han parkerer forsvaret til Holeværingen, det står 2-0. Flott pasning fra Einar. Vi har nok spilt bedre tidligere i år, men Holeværingen har ikke ett skudd på mål de første 45 min. En farlig corner er alt de har, men den får vi ryddet unna i siste liten. Vi går til pause med en solid prestasjon. Frustrasjon sprer seg på benken og blant spillerne til Holeværingen.

Emil sier det er to ting som gjelder i andre omgang, hardt press og bedre pasningskvalitet. Det er de to tingene vi skal fokusere på. Vi skal ikke gi motstanderen noe gratis første 10 min, de må ikke få troa på poeng.

Guttene gjør alltid som sjefen sier, andre omgang er ikke mer enn tre min gammel før Karl Henrik legger på til 3-0 etter pasning fra Einar. Vi fortsetter å kjempe de ut av stilen. Alle gutta jobber som noen helter. Fra helt på topp hvor Duracell kaninen Embrik løper i samtlige minutter. Han har blitt en meget viktig spiller for oss. Midtbanen er ligaens klart beste, Nils Otto har blitt en måltjuv. Bakerst styrer Pedersen-brødrene forsvaret med jernhånd. Joakim i målet har spilt seg opp til å bli en meget god keeper. Alt dette til sammen gjør at vi har tatt solide 30 poeng før ferien. Samhold og lag moral kaller man dette. Karl Henrik som kommer hjem helt fra Tromsø bidrar voldsomt og legger på til 4-0 i 63. min etter forarbeid av Einar igjen. Dessverre overser dommertrioen at spissen til Holeværingen drar med seg ballen med hånda i det 80. min og reduserer til 4-1. Litt irriterende og ikke holde nullen for forsvaret i dag, men det blir et helt ubetydelig trøstemål. Ydmykelsen er total når motstanderen i de siste 5-6 min gjør alt de kan for å skade våre unge gutter. Treneren deres går i garderoben 5 min før kampen er slutt og skjønner at det blir en lang tur hjem til Hole når det igjen blir 0 poeng mot topp 5 lag.

Nå blir det treninger i 2 uker til før gutta tar en velfortjent ferie. 1 august starter oppkjøringen til Austad kampen som er 10 august.

Det må ha blitt ny publikumsrekord på Huringen Stadion i dag. Tusen takk for fantastisk støtte. Det er sykt gøy å spille for et slikt publikum.

En riktig god sommer til dere alle sammen fra hele spillergruppen, så ses vi igjen 10 august.