Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Austad 3-1 (0-1)

10.08.2017

0-1 25 min

1-1 58 min Emil (Einar)

2-1 83 min Emil (straffe, Karl felt)

3-1 87 min Karl (Nils Otto)

 

 

Kamp mot Austad betyr normalt 3 poeng til Huringen. I dag skulle vi få jobbe hardt for poengene, men det ble 3 poeng til oss igjen. Austad har blitt et lage som består av mange gode fotballspillere. Vi ønsker dere lykke til videre i sesongen og sikker på at dere plukker mye poeng utover høsten.

Første omgang spilte vi med litt høye skuldre, slik som i første kampen i våres. Vi jobber ikke slik vi pleier. Flytter rett og slett ikke beina fort nok. Mye feilpasninger og ting stemmer dårlig. I tillegg gir vi Austad mange unødvendige frispark. Til slutt skårer Austad på et fantastisk frispark i 25 min, den sitter limt i krysset. Vi blir bedre siste 15 min og utligningen ligger i luften. Vi går til pause med 0-1.

Emil gir guttene den berømte "hårføneren" i pausen, noe som er helt fortjent. Alle er helt enig i at dette er flaut. Publikum stiller opp og vi gir dem ingen ting å juble for. Gutta får beskjed om at samme hva de gjør i andre omgang, så skal det løpes i 45 min. Gjør vi det skårer vi fort 3-4 mål. Alle er fullstendig enig, vi kan mye bedre enn dette.

Det er et helt annet lag som kommer på banen i andre omgang. Vi er mer presise i pasningsspillet. Vi flytter beina som vi var enig om. Sakte men sikkert maler vi Austad i småbiter. Etter 58 min får vi lønn for strevet Emil setter inn 1-1 etter flott pasning fra Einar. Nå får vi virkelig troen på at dette kan gå veien. Vi ruller opp flere gode angrep. Austad henger stadig mer i tauene. De merker kjøret nå. Det er bare snakk om tid og i det 83 min får vi straffe da Karl blir dratt ned i feltet. Emil er iskald og setter straffen sikkert i mål 2-1. Kampen er i realiteten avgjort. Karl punkterer den fullstendig i 87 min etter pasning fra Nils Otto. Joakim H avslutter en flott sesong i mål med å spille spiss. Han får en kjempe sjanse til å gjøre 4-1, men dessverre redder keeperen til Austad.

Vi må takke Joakim Hafslien for sitt fantastiske bidrag for dette laget i vårsesongen. Vi ønsker han lykke til med studiene og håper å se han tilbake i laget igjen.

Heldigvis for oss gjør Christopher Brucker comeback i Huringen. For et comeback det skulle bli, han spiller en fantastisk kamp i målet. Har noen utrolige redninger i en viktig fase av kampen.

Joakim P er også stor i midtforsvaret. Glad han spiller på Huringen. Han må være alle motstandernes store mareritt.   

Strålende andre omgang gutter. Da viser dere hva som bor i dette laget. Der må vi være fra første minutt resten av sesongen, så kan det fort bli 4 div neste år.

Godt å se at publikum ikke har glemt oss i ferien, de stiller opp som alltid. Dere er meget viktig for gutta. Tusen takk igjen.