Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Birkebeineren 3-0 (2-0)

15.08.2017

1-0  5 min Joakim P (Einar)

2-0 17 min Joakim P (Embrik)

3-0 56 min Tobias (Embrik)

 

I dag var det Birkebeineren som kom til Huringen Stadion. Gutta var meget motivert for revansje etter det unødvendige tapet vi hadde mot de i våres. Selv med mange mann ute i dag stilte vi en solid tropp. Emil var ute med tre gule kort og styrte laget fra siden. Det gjorde han helt suverent. Allerede etter to min setter Karl standarden med ett knallskudd i tverrliggeren. I det 5. min stiger vår meget solide midtstopper til vers og heder inn 1-0 etter flott forarbeid av Einar. Vi fortsetter å presse motstanderen og har god kontroll defensivt. I det 17. min får vi en corner som Embrik slår presist på hode til Joakim som blir tomålsskårer, det står 2-0 til oss. Vi skaper flere gode sjanser resten av omgangen. I det 40. min går Joakim opp i en duell, lander galt på beinet og skader kneet. Han må ut, og Simen Flom Johannessen gjør comeback etter mange mnd ute med skade. Simen gjør sine saker veldig bra, og godt å ha han tilbake på laget igjen. Håper ikke skaden til Joakim setter han ut av spill for lenge. Han har vært solid for oss i år og vi trenger han i kampen om opprykk.

Emil er godt fornøyd med prestasjonen av spillergruppen. Vi skal kontrollere kampen inn nå. Målet er å holde nullen i dag.

Andre omgang kommer Birkebeineren mye mer med i kampen. De er gode første 10 min av omgangen, men så setter vi inn 3-0 i det 56 min. Tobias får sin første skåring for Huringen etter ny assist fra Embrik. Veldig gøy at Tobias får en skåring. Han har jobbet bra i hele kampen og er en spiller som alltid stiller opp. Embrik har sin beste kamp i Huringen drakta, han er kampens store spiller. Utrolig gøy å se hvordan han tar tak i kampen når flere spillere er ute. Vi må også takke Karl får hans bidrag så langt i år, han reiser nå opp til Tromsø igjen. Vi har et håp om at han kan komme hjem til noen viktige kamper i høst. Nicolai Stokker får sin debut for a-laget i dag. Han gjør sine saker veldig bra. Spennende spiller for fremtiden. Igjen gjør alle gutta en solid jobb og legger ned fantastisk innsats.

Birkebeineren er et bra lag som er bedre enn tabellposisjonen sier, så 3-0 seier mot disse er sterkt. Vi ønsker de lykke til videre i sesongen, et sympatisk lag og ledelse å spille mot.

Igjen stiller vårt fantastiske publikum opp og heier gutta frem. Håper å se dere alle igjen på torsdag mot Stoppen.