Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Stoppen 8-2 (5-2)

17.08.2017

1-0  3 min  Jørgen (Nils Otto)

2-0 18 min  Nils Otto (Emil)

2-1 20 min

3-1 23 min Einar (Nils Otto)

4-1 27 min Emil

4-2 37 min

5-2 44 min Jørgen (straffe, Emil felt)

6-2 53 min Nils Otto (Gøran)

7-2 61 min Emil (Embrik)

8-2 75 min Embrik (Emil)

 

I dag var det Stoppen sin tur til å bli sendt hjem fra Huringen Stadion med null poeng og sekken full. Vi var spent før kampen da Stoppen er et lag som kjemper til siste slutt, men i dag holdt det ikke. Vi knuste nok kampplanen deres alt etter 3 min da Jørgen gjør 1-0 etter pasning fra Nils Otto. Føler vi har rimelig god kontroll hele kampen. Etter 18 min legger Nils Otto på til 2-0 etter pasning fra Emil. Med stopperkjempen Joakim ute med skade, er det litt usikkert i de bakre rekker i dag. Skal vi være misfornøyd med noe i dag er at Stoppen får to mål, men det får vi sette på kontoen for gjestfrihet. Vi skårer selv tre ganger til før pause og leder 5-2 halvspilt. Først er det Einar som jobber inn 4-1 etter pasning fra Nils Otto. I det 27 min får vi frispark på ca 25 meter. Emil skårer nok årets vakreste mål på Huringen Stadion da han limer den helt opp i krysset. 2 min før pause blir Emil felt, Jørgen tar straffen og setter den sikkert i mål.

I pausen er Emil ikke helt fornøyd at vi slipper inn to mål. Det var svakt fra vår side. Beskjeden i pausen er at vi skal ikke slippe inn flere mål i denne kampen. Skåre noen flere selv.

Som alltid gjør gutta som sjefen sier. Stoppen får ikke flere mål i dag. Vi skårer 3 mål til. Det burde vel vært både 3-4 mål til, men 8-2 over Stoppen er tross alt et solid resultat. Nils Otto legger på til 6-2 etter flott forarbeid av Gøran. Så er det Emil og Embrik som står for de to siste. Først serverer Embrik ballen til Emil på indirekte frispark etter tilbakespill. Så bytter de på rollene 15 min før slutt Emil serverer til Embrik som fastsette sluttresultatet til 8-2.

Tommy Dalberg får sin a-lags debut i dag. Han gjør det meget bra, er veldig nære å skåre mål også. Nicolay får sin andre kamp i dag. Moro at ungguttene får sjansen og at de gjør det meget bra. I tillegg må Einar og Nils Otto nevnes som jobber gjennom hele kampen. De er to meget viktige spillere for dette laget. Sjefen selv Emil er også i meget god form og styrer laget med jernhånd. Jørgen er tilbake etter lyskeskade og blir bedre og bedre for hver kamp. Christopher fortsetter å imponere i målet. Samholdet og jobben som blir gjort for lagkompisen kjennetegner dette laget. Det kan bli helt avgjørende i kampen om opprykk. Uansett motstander er 8-2 i årets 5 div meget solid resultat.

Igjen er tribunen fylt opp. Dere er helt fantastiske og det betyr enormt mye for gutta at dere stiller opp kamp etter kamp. Tusen takk til dere alle sammen.