Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Fjell - Huringen 0-6 (0-4)

25.08.2017

0-1  7 min Nils Otto (Jørgen)

0-2 17 min Einar (Gøran)

0-3 29 min Adrian (Sigurd)

0-4 45 min Jørgen (Gøran)

0-5 60 min Adrian (Embrik)

0-6 89 min Julian (Dennis)

Etter tre hjemmekamper var det klart for høstens første bortekamp. Det var mot Fjell som har en fryktet hjemmebane. Med Emil ut sannsynligvis resten av sesongen var vi usikre på hva det ville si for laget. Han fikk brudd i to knokler i armen i kampen mot Stoppen sist. Vi håper det leger seg fort og at vår fantastiske sjef blir helt bra igjen. Igjen viser guttene at vi har en fantastisk jevn og god stall i år. Alt etter 7 min tar vi ledelsen med Nils Otto etter pasning fra Jørgen. Deilig å få en tidlig skåring. Det går kun 10 min før Einar header ballen inn etter langt innkast fra Gøran. Vi har full kontroll på Fjell fra start til slutt. Joakim er tilbake i midtforsvaret og sammen med Christopher styrer han laget solid defensivt. De slipper ikke til Fjell en gang i løpet av de første 45 min. Adrian som er flyttet opp på midtbanen som erstatter for sjefen vinner alt av hodedueller. I tillegg er han også målfarlig. I det 29 min er han frempå for første gang i dag etter glimrende pasning fra Sigurd, det står 3-0 til oss. I siste spilleminutt før pause vinner Gøran en hodeduell og ballen faller ned i beina på Jørgen som setter den flott i lengste hjørne. Vi går til pause med 4-0 ledelse.

I pausen bestemmer Emil seg for å spare Joakim og Jørgen som begge har slitt litt med skader i år. Trenger de skadefrie ut sesongen. Målet for andre omgang er å holde nullen og prøve å bli litt mer spillende. Det er ikke lett på en trang Fjellbane.

Til tross for tre bytter i pausen fortsetter vi å styre kampen. Det beviser hvilken fantastisk tropp vi har i år. Samme hvem som spiller presterer laget like bra. Alle vet hvilke oppgaver de skal gjøre. Samhandlingen holder høyt nivå på dette laget. Det er ikke tilfeldig at det blir seier på seier for disse gutta. Det går kun 15 min så punkterer Adrian kampen med sin andre skåring for dagen etter presis corner fra Embrik. Fjell får 2-3 gode scoringsmuligheter siste 20-25 min, men vi nekter dem skåring. Når alle tror kampen er slutt med 5-0, skyter Julian ballen opp bak forsvaret. Den går rett inn til keeper som på en merkelig måte klarer å rote den i mål. Julian skårer fra 60 meter og Dennis må nesten få assist som er nest siste Huringen spiller på ballen. Dommeren blåser av kampen og vi har tatt 3 nye meget viktige poeng.

Siden vi tapte vårkampen 0-3 for Fjell var det deilig revansje i dag. Stor ros til Fjell som har gjort en kjempe jobb med sitt lag. Etter å ha et litt frynsete rykte fremstår de nå som et sympatisk fotballag. Det var meget god tone før, under og etter kampen. Vi ønsker Fjell lykke til med sesongen og sitt flotte arbeid.