Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Åmot/Modum2 4-0 (1-0)

05.09.2017

1-0  2 min Torbjørn (Sigurd)

2-0 61 min Jørgen (Julian)

3-0 72 min Torbjørn (straffe, ble felt selv)

4-0 88 min Nils Otto (Embrik)

 

I dag var det bunnlaget Åmot/Modum2 som kom på besøk til Huringen Stadion. Det var typisk høstvær med regn og sleip bane. Det ble aldri noe stor kamp fra vår side, men vi vinner greit 4-0. Stian Hansen debuterer i mål for a-laget med å holde nullen som 17 åring. Det er imponerende av Stian. Alt etter 2 min tar vi ledelsen 1-0 etter flott angrep, hvor Sigurd finner Torbjørn som mesterlig setter ballen i nettet. Da tror nok de fleste at dette skal bli en ny storseier. Dessverre sitter ikke pasningen helt i dag. Vi er upresise slår mye feilpasninger og tar dårlige valg. Det var nok årets dårligste omgang fra vår side. Det positivet er at vi har stålkontroll på motstanderen. De har ikke et skudd på mål i første omgang.

Emil er ikke fornøyd med guttene i pausepraten. Han forlanger skjerping av samtlige mann i andre omgang. Vi må ha mye høyre balltempo og presisjon i spillet vårt. Vi bytter 3 mann i pausen. Ny kamp mot Vikersund borte på torsdag, så viktig å bruke hele troppen.

Andre omgang blir noe bedre. Pasningen sitter noe bedre og tempoet øker noe. Etter 50 min får Åmot frispark på 18-19 meter. Stian er på ballen og får slått den til corner. Meget bra keeperspill av Stian. I 61 min spiller Julian fin pasning til Jørgen som gjør alt riktig alene med keeper, kipper ballen elegant over keeperen 2-0 og kampen er i grunn kjørt. Åmot kan umulig klare å skåre to mål på oss i dag. Til det er forskjellen på lagene alt for stor. Emil gjør tre nye bytter med engang. Det som er imponerende med dette laget er at samme hvem som spiller plukker vi tre poeng hver gang. Etter 72 min kommer Torbjørn på flott løp inn i 16 meteren han blir stoppet på ureglementert måte, klar straffe. Han tar selv straffen og setter den sikkert i mål 3-0. To min før slutt er Nils Otto frempå og setter inn 4-0 etter pasning fra Embrik. Det som er bra i dag er at vi får brukt hele troppen. Vi bruker ikke mye krefter og bør være godt forberedt for Vikersund borte på torsdag. Vi vinner komfortabelt på en veldig dårlig dag. Det forteller at bunnivået vårt er meget høyt. De andre lagene rundt oss avgir poeng jevnt og trutt. Nå må vi holde trykket oppe de 8 siste kampene. Viktig at alle prioriterer riktig de neste 7-8 ukene så kan det bli veldig moro gutter.