Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Vikersund - Huringen 2-4 (0-2)

07.09.2017

0-1 10 min Jørgen (Gøran)

0-2 22 min Joakim (Embrik)

0-3 48 min Einar (Embrik)

1-3 61 min

1-4 69 min Einar (straffe, Nils Otto felt)

2-4 76 min

Bare to dager etter forrige kamp har vi en vanskelig bortekamp mot Vikersund. Vi skal gå hardt ut å presse Vikersund høyt. Som alltid gir det tidlig uttelling. Alt etter 10 min vinner Gøran ballen etter oppspill fra Einar. Han legger den ut til Jørgen på 18-20 meter som mesterlig skrur den rundt midtstopperen til Vikersund og helt opp i krysset. Pang start for oss igjen. Vi fortsetter å kjøre kampen lar ikke Vikersund få ro på seg i ett sekund. Vi presser frem flere corner og i det 22 min sitter den igjen. Embrik slår cornere med kirurgis presisjon rett på hodet til Joakim. Han header den knallhardt, så det er utrolig at nette holder. Ny fantastisk prestasjon. Etter dette legger vi oss som planlagt litt ned. Vikersund kommer litt mer med i spillet, men skaper veldig lite. I siste spilleminutt får Joakim skadet kneet sitt igjen noe vi ikke trenger nå i innspurten. Satser på at han er klar igjen til neste kamp.

I pausen er ikke Emil helt fornøyd med at vi ikke flytter beina fort nok, glemmer litt at vi har en kamp på søkkvåt Huringen Stadion i beina. Nå skal vi gå ut å drepe denne kampen så fort som mulig.

Kapteinen tar som alltid ansvar og alt etter 3 min av andre omgang header Einar inn corner fra Embrik 3-0 til oss. Vi har god kontroll på kampen. Ser ut som vi skal ro dette hele i land igjen, men i 61 min glipper det litt Vikersund kommer inn bak forsvarsfireren vår og lobber ballen elegant i mål 1-3. Bare 8 min senere fosser Nils Otto ned til dørlinjen dribler av backen to ganger før han blir lagt i bakken. Straffe til oss som Einar setter sikkert i mål og 4-1. Vikersund får en redusering til 15 min før slutt 4-2 som også blir sluttresultatet.

Sterkt gjennomført bortekamp fra vår side. Hele stallen på 18 mann blir igjen brukt og alle mann bidrar til nye tre poeng. Litt ekstra ros til kapteinen Einar som styrer skuta med jernhånd. Han spiller stort som defensivmidtbanen om dagen.

Nå er det bare 7 kamper igjen, neste kamp er 16 september mot ROS. Da regner vi med fullt hus på Huringen Stadion. Kampen blir også vist direkte på RHA nettavis.