Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - ROS 3-1 (2-0)

16.09.2017

1-0  3 min Karl (ROS)

2-0 24 min Karl (Embrik)

3-0 50 min Nils Otto ( Karl)

3-1 64 min

Mot ROS i dag kom 12 strake seier for a-laget. Alt lå til rette for en festforestilling på Huringen Stadion i et fantastisk høstvær. Tribunen var helt fylt opp og banen var helt strøken.

Som vanlig skal vi gå hardt ut og alt etter 3 min kommer første skåring da ROS spiller ballen rett i beina på Karl Henrik som enkelt skårer 1-0. Karl har tatt turen hjem fra Tromsø for å spille lokaloppgjøret mot ROS. Han leverte varene som alltid med to mål og en assist. Etter den tidlige skåringen fortsetter vi å styre kampen. ROS henger i tauene når Huringen gutta er tøffe i presset. Så fort vi mister ballen vinner vi den igjen. Vi har flere store sjanser til å øke ledelsen. I det 24 min prøver Jørgen seg på et akrobatisk brassespark ballen havner hos Embrik som spiller fri Karl som setter sitt andre for dagen 2-0 som også blir pause resultatet.

Emil er fornøyd med gutta etter første omgang. Vi skal fortsette med det høye presset i andre omgang. Vi skal ikke slippe ROS inn i kampen.

Igjen går det ikke mer enn 5 min før Karl vakkert spiller igjennom Nils Otto som øker til 3-0. Nå ser det ut som det kan bli veldig stygt for ROS. De har enda ikke hatt ett skudd på mål. De har knapt vært over midten. Vi gjør en del bytter som gjør at vi blir litt uorganisert. ROS kommer mer med i kampen og har noen store muligheter. Det ender med at vi bommer på ballen i forsvaret som gir ROS en gratismulighet og de reduserer til 3-1. Vi går da tilbake til den gamle trygge formasjonen og ROS får ikke flere muligheter i kampen. Vi er nære på å skåre både 2-3 mål til, men det ender 3-1 til oss. Huringen topper nå 5 div hele 10 poeng foran nummer to på tabellen og det er 6 kamper igjen. Større mulighet til å rykke opp i 4 div får vi nok ikke. Neste to kamper er borte mot Åssiden 2 og Åskollen. Etter de to kampene kan mye være avgjort. Blir helt klart to tøffe bortekamper.

Sigurd spilte sin siste kamp for Huringen i dag. Nå venter ett år i militæret. Vi takker Sigurd for hans fantastiske innsats for Huringen. Ønske han lykke til med militærtjenesten. Håper vi ser deg tilbake i Huringen drakta om ett år Sigurd.

Moro med mye folk på tribunen igjen. Litt synd det bare er en hjemmekamp igjen. Det er helt fantastisk å spille for så flott publikum.