Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Åssiden2 - Huringen 0-3 (0-1)

26.09.2017

0-1 28 min Adrian (Embrik)

0-2 52 min Nils Otto

0-3 86 min Einar (Joakim)

 

Denne uken skal vi virkelig få testet hvor gode vi er. Da møter vi de to beste lagene borte. Først ut var det Åssiden2 på en meget flott KG bane på Åssiden Stadion.

Vi skal gå ut slik vi alltid gjør med høyt press og jakte tidlig skåring. Det tar litt lenger tid denne gangen før vi skårer første målet. Første 20-25 min er det stillingskrig. Spillebølger frem og tilbake. Vi møter et meget solid lag i dag, så vi skjønner at det blir knall tøft å ta med poeng i hjem til Hurum. I det 13 min skyter Julian hardt skudd som keeper får slått til corner. Det skulle gå 15 min før vi får vår neste corner denne gangen finner Embrik hodet til Adrian som nydelig header den i mål. Sterk prestasjon av Adrian. Til tross for at Åssiden er gode og spiller fin fotball kommer de ikke til noen muligheter i første omgang. Til det er vi for godt organisert defensivt. Forsvarsfireren vår er helt rå. Joakim som er eldste mann i laget styrer ungguttene Dennis, Julian og Embrik fantastisk bra. Det er helt umulig for Åssiden å bryte igjennom denne forsvarslinjen. Vi går til pause med 1-0 ledelse.

Emil er meget imponert over guttene. Vi møter et knallsterkt lag, men har fullkontroll på dem. Vi må bare fortsette i dette sporet i andre omgang. Klarer vi å få med poeng i dag, har vi kjempe muligheter til å sikre opprykket alt torsdag.

Som alltid går vi hard ut og etter kun 3 min av andre omgang står det 2-0 til oss etter storscoreren Nils Otto er frempå og setter inn sitt 17 mål for sesongen. Kun to min senere treffer Tobias tverrliggeren. Vi ruller opp flere flott angrep, nå er vi virkelig gode. Vi skulle gjerne at mål nummer tre for å føle oss trygge på seier. Åssiden er så gode at vi føler oss ikke trygge, en skåring til dem og det er kamp igjen. I det 85 min blir Joakim dratt ned i feltet og vi får straffe. Den setter Einar sikkert i mål, 3-0 og vi kan senke skuldrene. Nå kan vi ikke rote bort dette. En meget god prestasjon er et faktum, dommeren blåser av og vi har nå 5 matchballer til å avgjøre opprykket. Dette kan ikke glippe.

Tror dette må være den beste 5 div kampen som noen gang er spilt. Det var høyt tempo og to lag som ønsker å spille fotball. Publikum som igjen stiller opp i stort antall koste seg på tribunen og var full av godord til guttene etter kampen.

Nå er det bare å nullstille og gjøre seg klar til Åskollen på torsdag. De har enda ikke tapt på hjemmebane.