Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Åskollen - Huringen 0-1 (0-1)

29.09.2017

0-1 24 min Jørgen

 

Denne uken skulle guttene opp i eksamen i 5 div. Den besto de med glans. De slipper ikke inn ett mål mot borte mot de to beste lagene i divisjonen. Ikke nok med det de har nesten ikke et skudd på mål i tillegg. Selv skårer vi fire mål. Bedre kan det ikke gjøres for en fantastisk gjeng.

I dag reiste vi til en av divisjonens vanskeligste bortebaner. Åskollen hadde enda ikke tapt på hjemmebane i år. Det skulle vi endre på i dag. Emil forteller gutten før kamp at i dag har vi muligheten til å avgjøre opprykket til 4 div og blir historiske i Huringen sammenheng. Vi må jobbe knallhardt. Spille på en touch og løpe de i senk.

Første 20 min er det en jevnspilt kamp. Begge lag kommer til en kjempemulighet hver. Vi er gode med ballen, pasningene sitter og vi spiller slik sjefen ønsker. Det ser veldig bra ut. Etter 24 min tar Jørgen ansvar.  Han tar med seg ballen 10-15 meter inne på egenbanehalvdel. Setter fart fremover. Drar av 2-3 mann, Nils Otto og Gøran har kjempe bevegelser som åpner hele forsvaret til Åskollen. Jørgen får gå helt til 16 meter og limer ballen nede i venstre hjørnet og vi leder 1-0. En stor prestasjon. Hele laget jobber fantastisk. Bedre spillergruppe har Huringen aldri hatt. Vi fortsetter å skape flere gode muligheter ut omgangen. Vi går til pause med 1-0.

I pausen blir vi enig om og ikke kjøre fremover for en hver pris. Holde ballen i laget og trille rundt Åskollen. Fortsette å flytte beina og være presise i pasningsspillet.

Det blir ikke flere mål i andre omgang, men vi skaper 7-8 store målsjanser i omgangen. At det kun blir 1-0 er helt utrolig, men fantastisk deilig. Det er nerve i hele omgang selv om Åskollen ikke har en sjanse i løpet av de siste 45 min. De har spillere som plutselig kan slå til, vi må ikke miste konsentrasjonen ett sekund. Det nærmeste er et frispark fra 20 meter som blir som et tilbakespill å regne for vår utrolig gode keeper Christopher Brucker.

Når dommeren blåser av er disse gutta historiske. Huringen rykker opp til 4 div og ikke nok med det vi blir sannsynligvis Hurum og Røykens beste fotball lag i 2018.

Igjen er det utrolig gøy at så mange supportere følger oss på bortekamp til tross for kampstart kl 20.30. Dere imponerer oss og vi takker for støtten. Det betyr mye for gutta at dere er der.

Nå gjenstår det 4 kamper og vi trenger ett poeng for å bli kretsmestere også. Det skal vi klare.

GRATULERE MED 4 DIV. DERE ER RETT OG SLETT HELT FANTASTISKE GUTTER