Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Vestfossen2 - Huringen 3-4 (2-2)

05.10.2017

0-1 13 min Einar (Joakim)

0-2 18 min Emil (Einar)

1-2 28 min

2-2 45 min

2-3 55 min Emil (Nils Otto)

3-3 59 min

3-4 81 min Joakim

Tredje vanskelige bortekamp på rad ventet oss i kveld, det var Vestfossen2. De har et godt lag, i tillegg manglet vi veldig mange i dag. Skader, karantener og høstferie gjør at vi har med hele fire spillere fra G16 og G19 i kveld. Det er nok årets yngste tropp. Emil gjør et uventet tidlig comeback etter skaden, dette skal vise seg å bli helt avgjørende i kveld.

De første 10-15 minuttene er vi gode, som alltid. I det 13. min får vi frispark, som Emil slår presist på hodet til Joakim som finner Einar inne boksen, 1-0. Det går ikke mer enn 5 min før Einar finner Emil med en glimrende pasning, han kommer alene med keeper og skårer sikkert. Så skjer det noe med hele laget. Vi flytter ikke beina fort nok. Vi er ikke på det nivået vi ønsker. Vestfossen kommer mer med i kampen og henter inn hele ledelsen før pause. Det står 2-2 til pause.

Emil er meget irritert i pausen. Gutta får den berømte hårføneren. Det er bare å vise seg fra en bedre side i andre omgang. Vi kan avgjøre KM hvis vi vinner i dag, nå må vi heve oss.

Det er en helt annen gjeng som kommer på banen i andre omgang. Etter 10 min blir Nils Otto felt på ca. 30 meter. Emil gjør seg klar for å ta frisparket. Det er nesten umulig å skåre fra dette holdet. Han tar fart og blåser den inn helt oppe i krysset. Vanvittig bra frispark. Selv hjemmesupporteren må applaudere denne skåringen. Det går ikke mer enn 4 min så står det 3-3. Vi tror ikke det er siste målet for i dag. Det er mange sjanser til begge lag. Det ligger et mål i lufta. Det blir nervepirrende de siste 15 min. I det 81. min bestemmer Joakim seg for å gjøre alt selv. Han vinner ballen, drar seg forbi to spillere før han banker den opp i nettaket. Da fortjener du en uke i Syden, Joakim. Vi vinner ligaen og blir KM tre kamper før slutt. Dette laget har ingen begrensninger. Emil gjør et sterkt comeback. Ungguttene Tobias, Elias, Nikolai og Tommy leverer. I tillegg motiverer de rutinerte gutta med kaptein Einar i spissen alle til å ta tre nye poeng.

Nå skal vi fullføre serien med stil, selv om de tre siste kampene blir som treningskamper å regne.

Lørdag 14.oktober blir det gjort stas på laget og supporterne, så håper det møter opp full brakke!