Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Haugfoss - Huringen 3-1 (0-1)

21.10.2017

0-1 29 min Joakim (Emil)

1-1 61 min

2-1 65 min

3-1 77 min

I dag var det vanskelig bortekamp mot Haugfoss. Vi hadde igjen en tynn tropp med bare 13 spillere. Har vært dårlig treningsoppmøte etter at opprykk og kretsmesterskapet var klart. Vi er ikke mer enn 10 mann i garderoben når det er 30 min til kampstart. Så alt lå til rette for første tapet på 17 kamper. Vi blir tatt godt imot når vi ankommer Haugfoss. Lagleder tar med vannflaskene våre og fyller de opp. Veldig hyggelig gjort.

Første omgang spiller vi helt ok, men heller ikke noe mer. Banen er helt forferdelig. Nesten som å spille på en hengemyr. Flere av spillerne på begge lag sliter med å holde seg på beina. Etter 15 min får vi en kjempe sjanse da Emil kommer alene med keeper. Den gode Haugfoss keeperen slår den til corner. Haugfoss har også sine muligheter. Etter 29 min får vi frispark som Emil slår presist på hode til Joakim som header inn 1-0 til oss. Det er også stillingen til pause.

Emil er ikke fornøyd med hvordan gutta opptrer på banen. Det er tafatt og ikke den gnisten det har vært i hele år.

Andre omgang er noe vi bare må glemme fra vår side. Første kvarteret bør vi øke ledelsen til 2-0, men vi klarer ikke å sette ballen i mål. Så kommer 15 forferdelige minutter Haugfoss skårer hele tre mål. Første tap etter 16 strake seiere er et faktum. Haugfoss var et mye bedre lag nå enn det vi møtte i våres, det skal sies. Grunnen til at vi taper er at vi ikke er like sultne nå som alt er avgjort. Nå må vi møte på trening siste uke før vi møter Holeværingen borte til lørdag. Da skal vi avslutte med seier og en flott fest for alle gutta etterpå. Det fortjener de etter en fantastisk sesong.

Selv borte mot Haugfoss hadde vi en håndfull med tilskuere. Det setter vi pris på.