Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Svelvik 2-3 (1-0)

13.04.2018

0-1 28 min Emil (Einar)

1-1 76 min

1-2 83 min

1-3 88 min

2-3 90 min Adrian (Embrik)

Årets første hjemmekamp måtte spilles på Tofte Stadion, da vår egen hjemmebane ligger under snøen. Vi må takke Tofte for gjestfriheten og den fantastiske innsatsen de har lagt ned for å få banen klar. Våre naboer på andre siden av fjorden kom på besøk til oss i dag. Svelvik er vel å regne som en av topplagene i 4 div, så vi var spente før kampen. Det er en relativ jevnt spilt første omgang. Det som er litt trist er at vi har en dommer som elsker å være i fokus selv. Han deler ut kort i øst og vest. Blåser i stykker en god fotballkamp. Dessverre får hans valg direkte innvirkning på resultatet noe som er fryktelig surt for oss. Vi jobbet godt i gjennom hele kampen. I det 28 min blir Einar felt etter et godt raid. Vi får frispark på ca 18 meter. Da går det som det alltid går Emil setter den sikkert i mål. Vi går til pause med 1-0.

I pausen er vi meget fornøyd med det vi har prestert, men er klar over at det står igjen 45 knallharde minutter. Vi forventer at Svelvik skal gå hardt ut.

2 omgang holder vi Svelvik på god avstand fra vårt mål i nesten 30 min. Ingen lag skaper veldig mange store målsjanser. I det 73 min blir vi på kort tid snytt for to straffespark. At vi ikke får en av dem skjønner ingen andre enn dommeren. Dessverre går Svelvik rett i angrep. Og hva skjer, jo de får det straffesparket som vi ikke fikk. Svelvik storscorer Martin Dammen er sikker fra 11 meteren og det står 1-1. Bare fem min senere glipper markeringen på en corner. Vi har hatt stein kontroll på alle dødballer hele kampen, så det var litt synd. Da må vi satse mer fremover for å få ett poeng. Da kontrer Svelvik inn det 3 målet igjen med herr Dammen. Hans målteft er forskjellen på lagene i dag. I det 90 min header Adrian inn en corner fra Embrik til 2-3. På overtid får vi en fantastisk dobbelmulighet til å få med ett poeng. Helt utrolig at det ikke blir mål, men marginene var ikke med oss i dag.

Vi tar med oss at vi har spilt to kamper mot to av de antatt beste lagene. Vi henger veldig godt med, så ingen grunn til å henge med hode. Det er utrolig gøy at det er full tribune på en 4 div kamp. Ser vi bort fra det surre tapet er det fantastisk moro at det engasjerer så mye folk. Vi satser på revansje på Svelvikdagene 10 august. Da må alle sette av datoen og komme på kamp. Det kommer til å bli tidenes kamp for Huringen.