Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

DBK - Huringen 4-1 (1-1)

18.04.2018

0-1 18 min Nils Otto (Einar)

1-1 29 min

2-1 75 min

3-1 86 min

4-1 89 min

Det har blitt en tøff start på gutta i 4 div, står kun med ett poeng etter tre kamper. Igjen gjør vi en god kamp til det er spilt 75 min. Første omgang er mer en godkjent. Vi tar ledelsen etter 18 min ved Nils Otto etter flott gjennomspill av Einar. I tredje kampen på rad klarer vi å lage straffe. Denne gangen var det riktig nok rett på utsiden av 16 meteren taklingen skjedd, med dommeren mente det var på innsiden. Det blir fryktelig vanskelig å vinne kamper i denne divisjonen hvis vi lager staffe i hver kamp, det holder rett og slett ikke. Vi går til pause med 1-1 føler oss ganske fornøyd. Vi begynner å tilpasse oss det voldsomme tempoet som er i 4 div.

I pausen blir vi enig om at nå skal vi holde kampen ut og ingen flere unødvendige frispark.

Vi holder god stand til det 75 min, da klarer vi igjen å gjøre noen forferdelige dårlig valg. Først spiller vi ballen rett i beina på midtbanespilleren til DBK som slår den kjapt ut på kanten. Der lar vi vingen gå forbi tre mann før han dundrer den i mål 2-1 til DBK. Vi ønsker å få med oss noe mer enn et hederlig nederlag fra Gulskogen KG i kveld, vi går for å få minst ett poeng. Resultatet av det er at vi blottlegger oss bakover og får to mål til mot oss. Vi taper kampen 4-1.

DBK er nok det beste laget vi har møt så langt i år. De hadde flere spillere som var gode med ball og kjappe til fots.  Vi må ta med oss første omgangen som var veldig bra. Må jobbe videre med å holde fokus hele kampen. Gjør vi som Emil sa etter kampen bretter opp armene og tar oss noen løpeturer blir det flere poeng på oss ingen tvil om det. Akkurat nå føles det blytungt, men det er nå vi skal vise hva som bor i dette laget.

Må takke publikum som igjen stiller opp mannsterke seint enn onsdagskveld.

Neste kamp blir hjemme mot Steinberg, den spilles på Tofte Stadion.