Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Steinberg 1-1 (1-0)

28.04.2018

1-0 16 min Jørgen (John Andreas)

1-1 53 min

Da var det klart for andre hjemmekamp som var mot Steinberg. Den ble også spilt på Tofte Stadion. Vi må få takke Tofte/Fremad for lån av banen til våre to første kamper. Vi føler oss alltid veldig velkommen til Tofte. Veldig hyggelige folk som tar oss i mot og stiller opp for at det skal bli en god atmosfære rundt kampen.  

Dagens motstander hadde vunnet de tre første kampene sine, så dette kom til å bli ny tøff kamp. Det er utrolig moro å spille i 4 divisjon, nå møter vi knall tøff motstand i alle kamper. Uansett hvor de ligger på tabellen har de et godt lag. Denne kampe ble ikke noe unntak. Det var nerve i samtlige 90 minutter i dag også.

Vi gikk til kampen med litt annen formasjon i dag, etter to tap hvor vi har hatt poeng til det 75 min, skulle vi gå litt roligere ut i dag, slik at vi holdt 90 min. Vi hadde også Joakim tilbake i 11'eren. Det gir oss den tryggheten vi trenger i laget. Det var hyggelig å se han på banen igjen. Det første kvarteret foregår spillet rundt midten, begge lag kjenner på kampen. I det 16 min skal vi prøve oss litt fremover. John Andreas som er en fantastisk ny signering utfordrer på kanten slår ballen inn sentralt til Jørgen. Jørgen bruker første touchen til å legge ballen til rette på 35-40 meter. Han fyrer av et fantastisk skudd som dupper akkurat over hode på keeper og vi leder 1-0. Den tredje kampen vi tar ledelsen så nå håper vi at det skal holde til poeng. Resten av omgangen bølger frem og tilbake. Vi har 3-4 fire gode muligheter til å øke ledelsen før pause. I siste minutt får Steinberg en stor mulighet, men heldigvis har vi en meget god keeper i Tam Le. Vi går til pause med 1-0.

Emil er meget fornøyd med prestasjonen i de første 45 min. Vi har full kontroll på et godt Steinberg lag. Nå må vi jobbe like hard i siste 45 min. I dag skal vi ha med oss tre poeng.

Andre omgang starter likt som første, men i det 53 min glipper vi litt i posisjoneringen. Steinbergs meget gode kant forserer nedover siden skjærer inn i 16 meteren og legger 45 grader ut hvor de setter inn 1-1. Nå må vi vise hva vi er gode for. Resten av kampen fortsetter vi å jobbe godt. Vi skaper flere gode muligheter. Steinberg har også sine sjanser, men vi er det beste laget i dag. I det 92 min header Joakim i tverrliggeren så nære er vi å få den første seieren i 4 div. Fryktelig bittert akkurat der og da, men det var veldig deilig å få med ett poeng i dag. Første seier er ikke langt unna nå. Vi har spilt fire kamper og har vært godt med i alle. Den store forskjellen fra i fjor, er at nå kan vi ikke slappe av ett minutt i løpet av kampen. Gjør vi det blir det mål imot.

Takker vårt flotte publikum som stiller opp igjen. Neste hjemmekamp 14 mai spilles på vårt eget gress. Selv om det er meget bra å spille på Tofte, gleder vi oss til å åpne Huringen Stadion igjen.