Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Vikåsen - Huringen  0 - 5    (0-3)

20.08.2012

Vikåsen var lett match sist vi møttes, men de bet nok bedre fra seg i slutten av vårsessongen. og har tatt med seg 10 poeng etter at vi nedsablet de med 19-0 på Hovenga. De hadde Kun tapt 1-0 mot vår hovedrival Eiker Kvikk i siste kamp. Og ettersom ryktene over "Vikåsen" sa, så var det vel også litt ufortjent tap.

Det "nye" Juniorlaget hadde kamp i dag også, så det var mange som gjerne ville spille hjemmekamp for de. Grattis med 6-0 seieren unge gutter.

Mathias var derfor vår eneste junior i troppen i dag, og han satte tonen med hard jobbing og knallsterk i duellene mot folk som nok var dobbelt så "gamle". Vi fleipet med hvor mye vi skulle vinne, og hvem som skulle score før kampen, og jeg må si vi har en flott gjeng i A-laget. Selv om ALLE visste at vi ville få mye hardere kamp denne gangen. Glenn Furuvald fortalte om sitt "store" mål for sessongen som var å "putte" 1 mål i løpet av høsten, det var flere år siden sist. Han brukte akkurat 2 min fra dommeren blåste til Hovedmålet hans for sessongen var nådd. Perfekt hodestøt på en nydelig corner.

Dagens øyeblikk: 2 stk,  Kenneths 2 scoring på hel volley, og Glenn Fauskes utsøkte "touch" begge disse, assist fra John Reidar. Dagens minus var at vi, den flotte gjengen, begynner å krangle med hverandre når vi leder 5-0. Det er greit vi sier ifra, gutter, men så må vi være ferdige med det. Dette gjelder både på trening og i kamp. Ny kamp på Torsdag, og på Lørdag, begge hjemme på Hovenga.

1 - 0      2 min      Glenn Fu      (Robin)

2 - 0    30 min      Gøran          (Ronny)

3 - 0    43 min      Kenneth       (Robin)

4 - 0    51 min      Kenneth       (John Reidar)

5 - 0    65 min      Glenn Fa      (John Reidar)

 

3 Poeng KENNETH K.   2 Poeng RONNY    1 Poeng IVAR

Manager :D