Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Åssiden 2 - Huringen 2-0 (2-0)

08.05.2018

1-0 13 min

2-0 31 min

I dag lå alt til rette for årets første seier. Åssiden 2 stilte et lag blandet med gode rutinerte spillere og juniorer. I garderobepraten ble det sagt at vi skulle være litt mer kyniske defensivt i dag. Ikke holde på med småspill som koster oss baklengs i hver kamp. Dessverre var det akkurat det som skjedde. Vi spilte vår desidert dårligste omgang i år. Vi mistet ballen i farlige situasjoner gang på gang. Det ender med at vi gir Åssiden to gratis mål. Det holder rett og slett ikke på dette nivået. Åssidens unggutter stresset oss og jagde ball hele tiden. Det som har vært vår styrke fikk vi merke selv i dag. Bak hadde de noen god rutinerte spillere som plukket alle våre lange oppspill. Ikke mindre enn en fryktelig omgang av oss.

Emil er glassklar i pausen. Dette er pinlig det er ingen som er villig til å blø for drakta. Bare Embrik får ros, han var vår beste i først omgang. Vi merket det alt under oppvarmingen at ikke alt var som det skulle i dag. Gutta var ikke skrudd på.

Andre omgang blir mye bedre. Vi er litt tilbake til gamle gode takter. Vi skaper en del sjanser. Det er ikke vår dag, så ballen vil ikke i mål. Keeperen til Åssiden har 2-3 helt fantastiske redninger. Kampen ebber ut med 2-0 til Åssiden.

Igjen stiller våre fantastiske supportere opp, det setter vi stor pris på. Håper vi snart kan gi dere noe å juble for. Den første seieren er ikke langt unna, kanskje kommer den alt 14 mai da vi har første hjemmekamp på Huringen Stadion mot Holeværingen. Det skal bli godt å komme i gang på vår fryktede hjemmebane. Ryktene sier at en stor stjerne gjør comeback til denne kampen. Bare å møte opp på kamp, så skal vi underholde der igjen.