Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Holeværingen 2-3 (1-2)

14.05.2018

0-1 17 min

1-1 19 min Emil (Severin)

1-2 45 min

2-2 47 min Severin (Nils Otto) 

2-3 90 min

Dagens kamp mot Holeværingen visste vi ville bli en ny hard kamp. Vi har hatt mange tette oppgjør mot dem siste par sesongene. Vi begynner kampen veldig bra og har to skudd i tverrliggeren første 10 min. I det 16 min lager vi helt unødvendig frispark mot oss midt på banen. Egentlig helt ufarlig posisjon. Ballen blir lempet inn i 16 og triller rett i mål, så urettferdig kan fotball være. Vi viser lagmoral og utligner kun 2 min senere etter Severin finner Emil midt foran mål 1-1 er fortjent. Severin er tilbake i godt slag. Han stakkars backen på siden til Severin er nok svimmel enda. Vi fortsette å kjøre kampen. Siste 15 min kommer Holeværingen mer inn i kampen. De trykker mer på mot vårt mål. Da det skulle vært blåst for pause klarer dommeren å gi frispark til Holeværingen på 17 meter. Hvorfor han ikke dømte frispark til først Embrik, så til Jørgen er ikke lett å forstå. Holeværingens rutinerte midtbanespiller skårer et flott mål helt i krysset. Vi tar avspark og det blåses for pause. Surere mål i mot får man ikke skulle man tro, men det skulle vise seg at vi fikk et som ble enda surere i 94 min.

I pausen er Emil meget fornøyd med hva laget har prestert i første omgang. Vi må fortsette å kjøre på så kan vi snu dette, men vi har ikke råd til flere personlig feil.

Andre omgang er ikke mer enn 2 min gammel da Nils Otto lemper en ball over forsvaret til Holeværingen som Severin vinner. Alene med keeper gjør han ingen feil 2-2 er veldig deilig. Kampen bølger frem og tilbake. Vi har nok de største sjansene med heading av Einar i stolpen. Godt frispark av Emil fra 30 meter hvor keeperen gjør en kjempe redning helt nede i hjørnet. Vi kjører på for å få vinnermålet. Vi får 3-4 cornere på rad som Holeværingen rydder unna. Til slutt en høy ball opp mot spissen deres, den vinner Tam men treffer ballen galt og den går rett i beina på en Holeværingen spiller som skårer fra 45-50 meter. Det var forferdelig surt og føltes fryktelig bittert der og da.

Vi må ta med oss at vi gjøre en meget god kamp mot et godt Holeværingen lag. Takker dagens motstander for en spennende kamp og ønsker de lykke til videre.

Igjen er det fulle tribuner noe vi setter stor pris på. Kom igjen til fredag 18 maia, så skal vi gi dere den første seieren.