Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Jevnaker 0-0 (0-0)

18.05.2018

Etter det sure tapet på overtid sist kamp var gutta veldig innstilt på få med seg poeng i dag. Jevnaker kom på besøk som ubeseiret så langt i sesongen, så vi visste det ville bli tøft igjen. Emil legger om taktikken i dag, vi skal være litt mer kyniske defensivt.

Gutta var påskrudd fra start. Etter 15 min har begge lag reddet en gang på streken hver. Alt etter 10 min får Severin problemer med hamstringen. Det er fryktelig kjedelig. Vi håper han kommer raskt tilbake. Pedersen brødrene er endelig tilbake i toppslag. De holder super spissen til Jevnaker helt ute av kampen i 90 min. Det er en jevnspilt kamp første 30 min. I det 34 min får en kjempe sjanse, vi kommer 3 mot 1. Dessverre går avslutningen rett på keeper. Vi går til pause på stillingen 0-0, men vi har gjort en kjempe god omgang. Gutta har kjempet som helter.

 

I pausen får de skryt av sjefen etter strålende kamp. Dette er årets beste omgang. Nå skal vi fullføre 90 min uten noen tabber. Dette skal vi ta.

I andre omgang er vi beste laget. Vi slipper ikke til Jevnaker en gang i andre omgang. Vi skaper flere gode sjanser. Det er bare synd vi ikke klare å sette det avgjørende målet. For andre kamp på rad kommer treneren til motstanderen og sier at vi hadde fortjent seieren. Ett poeng i dag var veldig moro uansett. Den første seieren må snart komme.

Tribunen var helt full av tilskuere igjen. Det var mange tilskuere fra bortelaget i dag også. Det var god stemning og høyt engasjement under hele kampen.

Bare å stå på videre gutter. Vi spiller jevnt med alle lag.