Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Hallingdal - Huringen 4-1 (0-0)

25.05.2018

1-0 47 min

2-0 49 min

3-0 54 min

4-0 75 min

4-1 92 min Einar (Emil)

 

I dag gikk turen til Gol, hvor vi møtte Hallingdal. Ny tøff bortekamp, men spiller vi som sist er det muligheter til å ta poeng i dag også. Første 15 min er vi gode. Da skaper begge lag en stor sjanse hver seg. De neste 15 min blir vi litt baktunge. Vi ligger for langt unna den gode midtbanen til HFK. De får mye rom, men skaper ikke all verden. Siste 15 min kommer vi mer med igjen. Går til pause på 0-0. Vi har gjort en ny god omgang.

I pausen føller vi ikke helt med på enkle beskjeder som blir gitt av Emil. Vi skal ikke slå så mye langt i andre omgang. Prøve å holde på kula litt lenger før vi slår i bakrommet. Hjemmelaget serverer frukt til oss i pausen. Meget hyggelig gjort.

Ander omgang starter vi fryktelig. I løpet av 4 min ligger vi under 0-2. Vi er ikke med når dommeren blåser i gang. Vi får ta det som en god treningsøkt hvor alle fikk spilt mye. HFK skårer to ganger til før vi reduserer i siste minutt. Det blir tap 4-1. Vi får trene godt til uken, så er det nye muligheter mot Konnerud.

To tilskuere hadde tatt veien til Gol, det er imponerende. Takk for støtten.

Nå er det lang busstur hjem til Hurum, men deilig med buss i dag. Vi har bestilt pizza som vi spiser i bussen på vei hjem. God service fra Nordbuss.