Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Modum - Huringen 5-1 (3-0)

11.06.2018

1-0 37 min

2-0 39 min

3-0 45 min

3-1 55 min Torbjørn (Einar)

4-1 70 min

5-1 80 min

I dag gikk turen til Modum hvor vi skulle møte et lag som trener 5-6 ganger i uken. De har store ambisjoner om opprykk til 3 div. Ryktene sier at de har flere spillere som får betalt for å spille der. Da sier det seg selv at dette skulle bli en tøff kamp for oss.

Emil hadde en meget god prat i garderoben før kampen som alltid. Han får guttene til få troen på at de kan slå alle i denne divisjonen bare vi er påskrudd.

Første 37 min skulle man tro det var Huringen gutta som trente 5-6 ganger i uka. Vi rullet opp flere flott angrep, men vi klarer ikke det viktigste i fotball nemlig å få ballen i mål. Så skjer det som ofte skjer, vi kommer 2 mot 1 slår en dårlig pasning som blir snappet opp av midtstopperen til Modum. De fyker i angrep og ut av intet leder de 1-0. Her fra og ut er vi fryktelige, mister hode og Modum går til pause med 3-0.

Andre omgang starter vi like bra. I det 55 min kommer dagens flotteste mål, ballen går på en touch mellom 4-5 spiller før Einar finner Torbjørn som skårer et flott mål. Nå jager vi på for å få enda en redusering, men dessverre åpner vi oss bakover og Modum kontrer inn ytterligere to mål. Kampen ender med 5-1 tap.

Det vi skal ta med oss videre er moralen som er i dette laget. Selv etter 5-1 målet gir gutta aldri opp de løper det de orker kampen ut. Speakeren til Modum skryter av Huringen gutta og sier "fortsetter dere slik kommer dere til å plukke bra med poeng utover". Vi må bare fortsette å jobbe på så kommer resultatene, det er vi helt sikre på.

Selv seint en mandagskveld kommer det supportere og ser på laget. Det er vi veldig takknemlige for.