Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Slemmestad - Huringen 3-3 (1-2)

24.06.2018

0-1  7 min Emil (Jørgen)

1-1 14 min

1-2 33 min Severin (Patrick)

1-3 49 min Severin (straffe, felt John)

2-3 77 min

3-3 88  min

Dagens kamp mot Slemmestad ble den største nedturen i 4 div så langt i år. Selv om vi fikk med oss ett poeng føltes det som tap der og da. Dette var et lag vi burde slått med 4-5 mål. Etter 7 min ser det veldig lyst ut da vi tok ledelsen med Emil etter innlegg som går rett i mål. Vi har fullstendig kontroll på kampen. Etter to tøffe kamper mot Modum og MIF var det moro at vi kunne spille litt fotball igjen. Slemmestad har ingen ting å komme med. Så gjør vi en tabbe som vi ikke kan gjøre hvis vi skal ha poeng. Et helt ufarlig tilbakespill ender i mål. Det står 1-1 etter 14 min, men vi har god tro på at vi skal skåre flere mål. Vi fortsetter å spille ball, Slemmestad blir bare løpende imellom. De blir fryktelig slitne og bytter spiller hele tiden. I det 25 min spille Patrick igjennom Severin som setter ballen enkelt i mål, men dessverre blir han blåst av for en hårfin offside. I det 33 min kommer nesten en kopi, denne gangen ligger Severin på riktig side og vi leder 2-1. En meget solid første omgang. Vi triller kula og Slemmestad henger ikke med. Vi har flere store sjanser og burde ledet med mer til pause.

Emil er meget fornøyd med laget i pausen. Det er gøy og kunne holde ballen så mye i laget og trille kula slik vi gjør nå. Det skal vi bare fortsette med i andre omgang.

Det går ikke mer enn 3 min av andre omgang, så får vi straffe etter at John Andreas blir dratt ned i feltet. Severin setter den sikkert i mål og vi leder 3-1. Da ligger alt til rette for at vi skal ta 3 poeng. Dessverre virker det som flere av gutta mener dette blir enkelt. Vi slutter å spille den fine fotballen vi har gjort til nå. Plutselig tror flere at fotball er "one man show". Vi har flere gode muligheter til å øke ledelsen med både 1 og 2 mål, men i stedet for å spille ball dribler vi oss bort. Siste 15 min løper vi minimalt. Vi har ikke press på ballfører slik at Slemmestad kan pumpe inn lange baller i vår 16 meter. Vi lager mange dumme frispark på deres banehalvdel, de kan slå langt opp i bakrommet. Det resulterer at Slemmestad reduserer i det 78 min og ikke nok med det i 88 min kommer utligningen. På slutten får vi et godt angrep, men dessverre er vi for upresise i siste pasning. Det ender 3-3 på Slemmestad Stadion, noe som er en gedigen skuffelse. Stemningen er helt bånd i garderoben etter kampen. Vi må ta med oss det vi gjorde i første omgang hvor vi viste at vi er et godt fotballag.

Hyggelig at så mange supportere tar veien til Slemmestad denne Sankthansaften, vi må bare beklage at vi skuffet dere stort i dag. Fredag kommer Solberg på Huringen Stadion, da skal vi reise oss å gi dere god underholdning i 2x45 min, ikke bare en omgang.