Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Solberg 1-2 (0-0)

29.06.2018

1-0 52 min Emil (Magnus)

1-1 72 min

1-2 87 min

 

Referenten mener at de som kun legger ut referat når de vinner burde ikke legge ut noe i det hele tatt, men akkurat nå kjennes det fryktelig tungt å skrive referat fra dagens kamp. Det ble et nytt tap i vårsesongen, som har vært blytung, til tros for at vi henger godt med i alle kamper, sett bort ifra MIF2. All ære til de 12 gutta som stilte til kamp i dag. Dere gjorde en kjempejobb. Dessverre er det alt for mange som prioriter andre ting en laget. Det har vi tapt 5 poeng på i de to siste kampene.

Første omgang spiller vi til tider god fotball. Vi skaper noen sjanser, men klarer ikke å omsette i mål. Største mulighet har vi når Tobias header i stolpen, returen kommer litt brått på Jørgen som setter den rett utenfor. Solberg har også to gode muligheter, men Tam gjør noen kjemperedninger.

Emil er fornøyd med hva gutta presterer i første omgang. Vi har troen på at vi skal få med oss noe her i dag.

Andre omgang starter veldig bra. Vi trykker på og etter 51 min kommer Emil alene gjennom mot keeper. Han er iskald og setter inn 1-0 til oss. Det hadde smakt så utrolig godt med en seier igjen. Vi kontrollerte kampen, men i 72 min mister vi ballen i angrep igjen. Solberg slår kontra og det står 1-1. Utrolig surt. Vi fortsetter å jage vinnermålet, men det resulterer i nok en Solberg skåring. Vi taper kampen 1-2. Utrolig bittert, men vi er nok ikke bedre akkurat nå. Marginen er ikke på vår side. Det skyldes litt uflaks og litt udyktighet. Nå håper vi alle gutta bruker sommeren godt og prioriterer to treninger pluss en kamp i uka hele høsten. Da har vi mulighet til å legge flere lag bak oss på tabellen.

Til tross for en tøff vår er det godt humør i spillergruppen. Vi har tro på at vi skal komme oss ut av dette sammen.

Vi ønsker alle våre fantastiske supportere en riktig god sommer, så ses vi igjen til høsten.