Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Svelvik - Huringen 2-2 (2-1)

11.08.2018

 4 min 0-1 Emil

17 min 1-1

45 min 1-2

55 min 2-2 Patrick (Emil)

 

Endelig var dagen hele Klokkarstua og Svelvik hadde gledet seg til. Det var kampen om Svelvikstrømmen. Kampen og atmosfæren ble akkurat slik den skal være i et lokaloppgjør. Vi merker det med engang vi ankommer Solbakken at denne kampen er helt spesiell.

Emil har en fantastisk prat i garderoben før kampen. Alle gutta får virkelig troen på at dette kan vi klare. Vi skal gå i strupen på Svelvik fra første minutt.

Gutta gjør som sjefen sier går ut i et forrykende tempo. Etter kun tre minutter blir Emil felt rett uten for 16 meteren. Referenten gjør seg klar til å skrive 0-1 etter 4 min. Treneren til Svelvik skjønner at dette blir veldig farlig. Er jo som å gi bort ett straffe spark. Ganske så riktig. Emil gjør som i hjemmekampen setter ballen sikkert i mål og for en start på kampen vi fikk 0-1 alt etter 4 min. Vi fortsetter å kjøre kampen fullstendig. Svelvik får brudd i mot seg gang på gang. Patrick løper fra hele Svelvik forsvaret lobber ballen over keeper med en millimeter på feil side av stolpen. Det utrolige skjer, Svelvik går rett i angrep og får et hjørnespark. Vi er sløve i markeringen og på bakere stolpe står ingen ringere en Martin Dammen og det blir selvfølgelig 1-1 når han får stå helt alene. Vi fortsetter å kjøre kampen det er utrolig at vi ikke får mål. I siste sekund av kampen skjer det som skjer alt for ofte i år. Igjen glipper det på makeringen i feltet. Svelvik går til pause med 2-1 ledelse.

I pausen er gutta fryktelig sinte på seg selv. Nok en gang gir vi bort to mål. Vi kan ikke holde på slik skal vi få poeng i 4 div. Spillemessig er vi det klart beste laget dette skal vi ta sier sjefen.

Andre omgang kommer Svelvik mer med i kampen. Gutta jobber knallhard for å holde de unna eget mål. Vi fortsetter å skape sjanser har nytt skudd i stolpen. I det 55 min tar Patrick frem litt magi etter pasning fra Emil. Før det gjør Embrik en kjempe innsats på kanten og finner Emil med en utsøkt pasning.  drar seg fri og kliner ballen helt i krysset fra ca 20 meter. En fantastisk skåring 2-2. Nå blir det utrolig spennende siste 35 min. Alle gutta legger ned en kjempe innsats de løper og løper, kjemper som helter. Siste 5 min gir alle våre supportere og oss på siden nesten hjerteinfarkt. Svelvik går for å få tre poeng. Vi gir Svelvik to farlige frispark siste 2-3 minuttene. Joacim Hafslien tar frem noen fantastiske redninger på slutten. Vi får med oss et velfortjent poeng hjem til Hurum.

Vi må takke Svelvik for en fantastisk kamp og hyggelig invitasjon til grilling etter kampen. Vi fikk både mat og drikke etter kampen. Vi håper på en slik kamp til neste år også.