Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - DBK 2-6 (1-3)

18.08.2018

1-0  9 min John Andreas (Einar)

1-1 11 min

1-2 14 min

1-3 21 min

1-4 57 min

1-5 67 min

1-6 77 min

2-6 79 min Emil (Martin)

Beklager sent referat denne gangen. Det skyldes ikke at referenten begynner å bli lei av å tape selv om det er tungt i forhold til de siste 5 år hvor vi bare har vunnet og vunnet. Ingen tvil om at vi nå spiller på et meget høyt nivå. Etter kampen i går hvor det var blytungt havnet referenten på et fantastisk hageparty hos Ingvild og Roy Heien. Da tok det ikke lang tid før det bare var en fotball kamp og stemningen var helt magisk igjen. Bedre kur for dårlig humør finnes ikke.

Så til kampen mot DBK. Etter forrige helgs fantastiske kamp mot Svelvik hadde vi stor tro på at en ny seier skulle komme. DBK er et av de bedre lagene vi møtte i våres. Vi viste det skulle bli tøft, men ikke umulig bare vi leverte på samme nivå som forrige kamp. Keepersituasjonen i år begynner å bli en stor frustrasjon. Vi stilte med vår fjerde nye keeper for sesongen. Denne kampen var det Sigurd som stilte sporty opp som keeper. Vi må takke Sigurd for innsatsen.

Første omgang starter meget bra. Vi er godt med og presser DBK kraftig fra første sekund. Vi få 2-3 cornere på rad. Alt ser veldig bra ut. I det 9 min løsner det endelig for John Andreas som setter inn sitt første mål for Huringen etter flott forarbeid av Adrian. Vi håper John Andreas vil fortsette å skåre mål nå. Dessverre for oss pådrar han seg en strekk foran på låret og blir nok ute noen kamper. Det var det vi trengte aller minst nå. Håper han er kjapt tilbake igjen. De neste 10 min er vi fryktelige i egen boks. Vi slipper inn tre mål som rett og slett ikke er lov. Det blir fryktelig vanskelig å vinne fotballkamper når vi slipper inn slike mål. Fokus fremover må bli mer kynisme i egen boks. I slutten av omgangen har vi to store sjanser. Hadde vi gått til pause bare ett mål bak hadde sett bedre ut, men det vil seg ikke.

Pausen er gutta litt frustrert over egen prestasjon i boksen. Fra 16 meter til 16 meter er vi veldig gode, men blir ikke mye poeng av det.

Andre omgang henger vi godt med, men hvert 10 min fra 57 min til 77 min slipper vi inn et mål. Veldig frustrerende. Emil skårer et flott mål i det 79 min etter pasning fra Martin. Tommy gjør en god jobb i forkant av skåringen. Kampen ender 2-6.

Det positivet fra denne kampen er Nikolay Stokker som debuterer fra start i 4 div og Tommy Dalberg som får sin debut siste 25 min. Begge gjøre en meget god figur. De er unge gutter som vi vil få mye glede av fremover.