Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Steinberg - Huringen 2-2 (1-0)

24.08.2018

1-0  5 min

1-1 48 min Emil (Adrian)

1-2 52 min Emil (Adrian)

2-2 64 min

 

I dag var det Steinberg som sto for tur. Igjen har vi god tro på flere poeng og helst tre poeng. Emil sier til gutta at vi skal gå hardt ut og sette Steinberg under press fra første sekund.

De gjør akkurat som sjefen ber om. I løpet av 3 min har vi hatt to cornere og alene igjennom med keeper. Keeperen til Steinberg gjør to fantastiske redninger og hinder oss skåring. I det 5 min kommer Steinberg for første gang over midten, det ender med flott innlegg fra siden som de header inn fra bakre stolpe og vi ligger under 1-0. Gutta jobber videre og vet at det må komme mål til slutt. Vi skaper ytterligere 3-4 store sjanser. Vi burde gått til pause med 3-4 måls ledelse, men ligger under 1-0 istedenfor.

I pausen er gutta enig om at dette kommer vi til å snu. Vi har vært meget gode de første 45 min, bare målene som mangler.

Andre omgang er ikke mer enn 3 min gammel da vi får frispark på 25-30 meter. Emil gjør seg klar. Igjen setter han frisparket rett i mål 1-1. Helt fantastisk frispark. Det går bare 4 min til så slår Joakim en fantastisk langpasning opp på sin bror Adrian, som vender opp og legger tilbake til Emil som klinker den bort i lengste hjørne 1-2. Det tok ikke mer enn 7 min så snudde vi hele kampen. Steinberg har så langt skapt null og niks, så vi har virkelig tro på andre seier nå. I det 64 min glipper det litt i markeringen og Steinberg utligner til 2-2. Siste 15-20 min henter Steinberg fram noen krefter vi ikke trodde de hadde. De presser oss bakover og får corner på corner, men vi holder unna. Både Einar og Joakim vinner alt på hode. Helt bakerst har vi Hafslien som er i storslag. Vi rir av stormen og får med oss ett poeng. Alt i alt er vi veldig fornøyd med 2-2, slik kampen utviklet seg.

Adrian og Emil gjør en kjempe jobb i dag. De er nok lages to best i dag. I tillegg spiller Joakim P sin første 90 min i år. Utrolig godt å ha han tilbake i midtforsvaret.

Nå er det bare å jobbe videre på treningene neste uke, så er vi klare for Åssiden hjemme tredje september.