Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Åssiden 2-2 (1-0)

03.09.2018

1-0 25 min Adrian (Emil)

2-0 47 min Emil (Nils Otto)

2-1 84 min

2-2 94 min

I dag kom et sterkt Åssiden 2 på besøk til Huringen Stadion. Emil var klar på at vi måtte opp på vårt beste for å få med poeng i dag. Vi går ut i en ny diamantformasjon for anledningen. Vi skal tette igjen samtidig som vi skal presse Åssiden høyt.

Gutta gjør alltid som de får beskjed om. Vi går ut i høyt tempo stresser Åssiden hele tiden. Det gjør at et vanligvis ballsikkert Åssiden mister ballen i farlige posisjoner. I løpet av de første 10 min har vi skapt 3-4 kjemp sjanser alle avsluttes med skudd fra Emil rett utenfor. Det ligger Fossum mål i luften i dag også. Etter 25 min får vi corner. Emil slår den presist på hode til Adrian som header inn 1-0. Meget fortjent på dette tidspunktet. Vi fortsetter å press Åssiden resten av omgangen. Gjestene har ikke en kvalifisert avslutning på mål i første omgang.

I pausen er Emil meget godt fornøyd med det guttene leverer. Nå må vi være kyniske siste 45 min, hadde vært utrolig deilig og tatt med seg årets andre seier.

Andre omgang er 2 min gammel, da Emil ser keeper står langt ute. Han fyrer av fra midtstreken ballen går i en flott bue over keeperen og vi leder 2-0 for en pangstart på omgangen. Neste 20-25 min skjer det svært lite foran begge mål. Sakte men sikkert kommer Åssiden mer med i kampen. De press oss hardt siste 20 min. Vi holder unna helt til 84 min da glipper det i markeringen og det står 2-1. Nå blir vi stresset for å miste ledelsen. Vi slutter å spille ball, mister den alt for lett slik at Åssiden kommer på det ene angrepet etter det andre. Dommeren liker seg tydeligvis gått på Huringen Stadion han nekter å blåse av kampen og godt over 4 min på overtid utligner Åssiden til 2-2. Fryktelig surt der og da. Dommeren lar kampen gå litt til vi går rett i angrep. Nikolay blir lagt ned i straffefeltet. Det som er helt sikkert er at hadde dette vært ute på banen hadde det blitt frispark. Siden tiden burde vært ute for lenge siden er dommeren feig og vinker spille videre. Kampen ender 2-2.

Alle gutta legger ned en kjempe innsats i dag. Spesielt vil jeg nevne vår debutant Paul Brevig. Han er en solid signering. Vi er meget glade for å ha fått med oss han på laget.

Igjen møter publikum opp i stort antall. Det setter vi stor pris på og håper vi gir dere god underholdning selv om det blir mange uavgjort kamper. Snart må vi klare å bikke disse kampene vår vei. Fredag reiser vi til Holeværingen. Da er det ny mulighet for årets andre seier.