Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Holeværingen - Huringen 3-3 (1-1)

07.09.2018

1-0  7 min

1-1 27 min Sigurd (Adrian)

1-2 56 min Einar (Dennis)

2-2 77 min selvmål

3-2 82 min

3-3 89 min Nikolay (Jørgen)

Bortekamp mot Holeværingen kom til å bli en ny tøff kamp. Etter surt tap mot de i vårkampen var det en revansjelysten gjeng som var klar for kamp. Vi stilte i samme formasjon som sist med stor suksess.

Vi skulle gå ut med høyt press fra første sekund og det gjorde vi. Alt etter 4 sekunder kunne det stått 0-1 da keeperen til Holeværingen nesten fomler ballen i eget mål. Vi fortsetter å press på. Vi får corner. Holeværingen klarerer ut rett til sin giftige angrepsduo og vi ligger under 1-0. Vi fortsetter å presse på, det ligger et mål i luften. Jørgen slår en ball opp på Adrian som legger den igjen til Sigurd som setter inn fortjent utligning 1-1. Dommeren blåser til pause og vi har igjen gjort en god første omgang.

Emil maner guttene til å stå på i siste 45 min. Denne kampen har vi gode muligheter til å vinne. Vi må bare passe på de to gode spissene til hjemmelaget, så de ikke slipper til. Vi skal gå ut med høyt press første 5 min.

Holeværingen kommer godt i gang i andre omgang, før vi tar mer over etter 5 min ut i omgangen. Først er det Einar som har en god avslutning. Før ballen havner hos Jørgen som klinker til i stanga. Vi trykker hjemmelaget bakover på banen. I 56 min sitter den endelig. Dennis som er hjemme på perm slår et fantastisk innlegg bak forsvaret til Holeværingen Einar stuper inn og vi leder 2-1. Vi kjører kampen helt til det kritiske siste kvarteret. Og som så mange ganger før denne sesongen i 77 min feilvurderer vi en ball som vi tror går over linja. Holeværingen jager ballen og rekker den før den passerer linjen og legger den inn foran mål hvor vi setter ballen i eget mål. Kun 6 min senere har hjemmelaget corner og de header inn 3-2. Der og da er vi sikre på de igjen skal få med seg en ufortjent seier. Denne kvelden skulle vi heldigvis ha marginene på vår side. I 89 minutt fyrer Einar av et skudd som den noe rustne keeperen til Holeværingen gir retur på. Jørgen jobber opp returen og ser Nikolay helt alene foran mål. Nikolay setter enkelt inn 3-3 og blir dagens store helt.  

Igjen ender en av våre kamper med uavgjort, men i dag føltes ett poeng veldig godt. Alt i alt var det fortjent med ett poeng til hvert av lagene. Vi takker Holeværingen for nok et tett og jevnt oppgjør.