Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Jevnaker - Huringen 5-1 (3-0)

14.09.2018

1-0  5 min

2-0 12 min

3-0 27 min

4-0 66 min

4-1 69 min Einar (Emil)

5-1 82 min

Det ble en fryktelig tung kveld i Jevnaker. Det starter alt på turen oppover. Det er lang kø i gjennom Drammen og opp mot Hønefoss. Kl 18.30 sitter det kun 4 spillere i garderoben. Kl 18.50 har endelig alle kommet seg opp. Dommertrioen var også forsinket, så vi fikk utsatt kampen 15 min.

Når kampen endelig var i gang virket det som guttene ikke var påskrudd. Den første halvtimen er vi ikke med. Vi gir den gode spissen til Jevnaker alt for god plass og blir liggende under 3-0 før det har gått 30 min. Siste 15 min kommer vi mer med skaper en del gode sjanser.

I pausen får gutta den velfortjente hårføneren av sjefen. Det vi presterer første 30 min er direkte pinlig og en skam for drakta får de beskjed om. Alle er i grunn enig om det. Vi skal vise oss fra en bedre side i andre omgang.

Det gjør vi også. Spillemessig gjør vi mye bra. Skaper mange sjanser, men det er Jevnaker som setter den første i andre omgang også 4-0. Vi fortsetter å prøve. Skaper noen sjanser får en del cornere. I det 69 min slå Emil en presis corner rett på hode til Einar som reduserer til 4-1. I denne perioden er vi ganske gode. Flere bra avslutninger med en god keeper i Jevnaker målet holder unna. Helt på slutten får vi et stygt brudd mot oss 5-1 til Jevnaker som også blir sluttresultatet.

Vi taper for et bedre lag i dag. Nå er det bare å trene godt før møte med Hallingdal lørdag.