Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Hallingdal 2-4 (0-2)

23.09.2018

0-1  1 min

0-2 29 min

0-3 61 min

0-4 63 min

1-4 90 min

2-4 90  min

I dag var det Hallingdal som gjestet Huringen Stadion. Det var strålende vær og banen var helt strøken. Det var Klokkarstuadagen og alt lå til rette for årets andre seier. Det var godt fokus fra alle i garderoben og under oppvarmingen. Vi skulle gå ut å holde nullen, vi skårer alltid mål. Det var kampplanen i dag.

Det holdt i akkurat 30 sekunder. Vi lager kjapt et frispark til Hallingdal. De legger den inn i felte hvor de står helt umarkert og header inn 0-1. Det var litt av en kalddusj. De neste 30 min er vi ikke gode og vi bruker fryktelig mye tid på klage på dagens kampleder. Vi har hatt han mange ganger før og vet akkurat hva vi får. Det hjelper ingen ting å henge seg opp i alt hva han gjør. Hallingdal skårer ett til i det 29 min. Det var et fantastisk skudd fra 35 meter som går i begge stolpene og inn. Siste kvarteret er vi mer med. Skaper flere store sjanser, og blir i tillegg snytt for et soleklart straffespark. Paul blir sparket rett ned, men spille bare vinkes videre.

I pausen er sjefen meget misfornøyd med hvordan vi opptrer etter det tidlige baklengsmålet. Det var ingen grunn til å bli frustrert etter 0-1 målet, for det var 90 min igjen av kampen og masse av tid til å rette det opp. Hadde vært mye kjedeligere og fått det 30 sekunder før slutt. I andre omgang blir vi enige om å vise hos fra en bedre side.

Det gjør vi også og andre omgang ender 2-2, selv om vi taper kampen 2-4. Denne kampen oppsummerer i grunn hele sesongen vår. Vi er for dårlig i begge boksene, men i banespillet er vi minst like gode som motstanderen. Det er bare å jobbe videre, så vil seieren komme. Vi tar med oss masse god erfaring for hver kamp vi spiller i 4 div. Håper at vi skal klare å sanke nok poeng til å få prøve oss ett år til i 4 div. Det er morsomt å spille på dette nivået.

Igjen må vi takke våre fantastiske supportere som stiller opp i stort antall. Kan ikke kalle dere medgangssupportere i hvert fall.